Μουσικη

Ο Ντέιβιντ Λιντς κυκλοφορεί νέο άλμπουμ - Αποκαλύφθηκε το πρώτο τραγούδι

Διαθέσιμο στις 2 Αυγούστου το «Cellophane Memories» - Τρίτη συνεργασία με την Chrystabell

Newsroom
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Ντέιβιντ Λιντς: Ανακοίνωσε το νέο του μουσικό πρότζεκτ - Πρεμιέρα στο YouTube με σινγκλ σε σκηνοθεσία του ίδιου - Οι πρώτες πληροφορίες για το άλμπουμ.

Αδημονία προκάλεσε στους χιλιάδες θαυμαστές του πριν από λίγες ημέρες ο Ντέιβιντ Λιντς, υποσχόμενος «κάτι νέο για να δείτε και να ακούσετε». Επρόκειτο μήπως για μια νέα ταινία από τον σκηνοθέτη του «Mullholand Drive»; Μια νέα τηλεοπτική σειρά στο ύφος του «Twin Peaks» ενδεχομένως;

Τελικά αποδεικνύεται ότι αναφερόταν στο πρώτο σινγκλ και βίντεο για το νέο άλμπουμ του ίδιου και της Chrystabell, με τίτλο «Cellophane Memories», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 2 Αυγούστου μέσω της δισκογραφικής εταιρίας Sacred Bones.

Το «Cellophane Memories» σηματοδοτεί την τρίτη συνεργασία του Ντέιβιντ Λιντς με την Chrystabell © David Lynch/Sacred Bones

Ο Ντέιβιντ Λιντς σκηνοθέτησε ο ίδιος το βίντεο για το «Sublime Eternal Love», πρώτο δείγμα της επερχόμενης κυκλοφορίας, το οποίο δημοσιοποιήθηκε στο YouTube το απόγευμα της Τετάρτης 5 Ιουνίου.

Ντέιβιντ Λιντς: Νέο άλμπουμ σε συνεργασία με την Chrystabell

Ο Ντέιβιντ Λιντς και η μακροχρόνια συνεργάτης του Chrystabell επανενώνονται για ένα νέο άλμπουμ. Το «Cellophane Memories» κυκλοφορεί στις 2 Αυγούστου μέσω της Sacred Bones.

Το καλλιτεχνικό δίδυμο ήταν υπεύθυνο για το σάουντρακ της τελευταίας μεγάλου μήκους ταινίας του 71χρονου Αμερικανού σκηνοθέτη, «Inland Empire».

Ο Λιντς συνέθεσε και έκανε την παραγωγή του ντεμπούτου άλμπουμ της, «This Train», και ενώθηκαν ξανά το 2017 για το EP «Somewhere in the Nowhere».

Η Chrystabell έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό ερμηνεύοντας τον ρόλο της πράκτορα Τάμι Πρέστον στο «Twin Peaks: The Return».

Η ίδια αναφέρει ότι το νέο άλμπουμ περιέχει «πολλές πόρτες που μένουν ανοιχτές για να αναρωτιέσαι, να περιπλανηθείς και να τις γυρίσεις μέσα έξω», προσθέτοντας: «Είναι μουσική διαθέσεων, όχι ως προς το ότι δημιουργεί διάθεση, αλλά περισσότερο διότι αντανακλά τη δική σου».

Για όσους γνωρίζουν το σκηνοθετικό και καλλιτεχνικό έργο του Ντέιβιντ Λιντς, δεν θα έπρεπε να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι κυρίαρχη διάθεση του «Sublime Eternal Love» είναι η ονειρικότητα, με τη φωνή της Chrystabell να υποστηρίζεται από κύματα συνθεσάιζερ. Το βίντεο, σε σκηνοθεσία του Ντέιβιντ Λιντς εμφανίζει πλάνα της Chrystabell που τρεμοπαίζουν σε όλο το κάδρο.

Το tracklist και το εξώφυλλο του «Cellophane Memories»

Το νέο άλμπουμ του Ντέιβιντ Λιντς και της Christabell θα περιέχει δέκα τραγούδια. Η Sacred Bones αποκάλυψε το tracklist και το εικαστικό του δίσκου:

Το εξώφυλλο του «Cellophane Memories», που θα κυκλοφορήσει σε αναλογικό και ψηφιακό φορμά στις 2 Αυγούστου 2024 © Sacred Bones

Cellophane Memories

01 She Knew
02 The Sky Falls
03 You Know the Rest
04 So Much Love
05 Two Lovers Kiss
06 The Answers to the Questions
07 With Small Animals
08 Reflections in a Blade
09 Dance of Light
10 Sublime Eternal Love

(Με πληροφορίες του Pitchfork)