Μουσικη

Η metal διασκευή των Disturbed στο «The Sound of Silence» ξεπέρασε το ένα δισ. views στο YouTube

Ρεκόρ προβολών για την επανερμηνεία του κλασικού φολκ τραγουδιού των Simon & Garfunkel

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το βίντεο του «The Sound of Silence» των Disturbed ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο views στο YouTube - Ο Πολ Σάιμον των Simon & Garfunkel ενέκρινε τη διασκευή
Οι Disturbed διασκεύασαν το «The Sound of Silence» των Simon & Garfunkel και ξεπέρασαν το 1 δισεκατομμύριο προβολές στο YouTube © Disturbed

Το βίντεο του «The Sound of Silence» των Disturbed ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο views στο YouTube - Ο Πολ Σάιμον των Simon & Garfunkel ενέκρινε τη διασκευή

Ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο προβολές στο YouTube το μουσικό βίντεο της metal διασκευής των Disturbed στο κλασικό τραγούδι «The Sound of Silence», των Simon & Garfunkel.

Disturbed  - The Sound Of Silence (Official Music Video) [4K UPGRADE]

Disturbed: Το βίντεο του «The Sound of Silence» ξεπέρασε το ένα δισ. views στο YouTube

Η εκδοχή του τραγουδιού των Disturbed συμπεριλαμβάνεται στο άλμπουμ τους «Immortalized», το οποίο κυκλοφόρησε το 2015, ενώ προωθήθηκε επιπλέον από μια συναρπαστική ζωντανή ερμηνεία στο τοκ σόου «Conan» του δικτύου TBS, τον Μάρτιο του 2016.

Η ερμηνεία της διασκευής από το heavy metal συγκρότημα στο σόου του Κόναν Ο' Μπράιεν έχει 146 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Disturbed "The Sound Of Silence" 03/28/16 | CONAN on TBS

«The Sound of Silence»: Το 1964 ξεκίνησε η ιστορία του τραγουδιού

Το βίντεο με τις περισσότερες προβολές των Simon & Garfunkel, αυθεντικών δημιουργών και ερμηνευτών του τραγουδιού που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 1964, έχει 134 εκατομμύρια views στο YouTube.

Ο Πολ Σάιμον, συνθέτης του «The Sound of Silence» και frontman του φολκ ντουέτου Simon & Garfunkel ενέκρινε τη διασκευή του τραγουδιού από τους Disturbed, στέλνοντας με email την επιβεβαίωσή του στον τραγουδιστή Ντέιβιντ Ντρέιμαν.

Το «The Sound of Silence» υπήρξε μεγάλη επιτυχία της δεκαετίας του 1960 και ταυτίστηκε με τη σκηνή των χίπις και τα κινήματα της αντικουλτούρας.   

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.