Μουσικη

Billie Eilish: Το νέο της άλμπουμ «Hit me Hard and Soft» μόλις κυκλοφόρησε

Το πιο τολμηρό έργο της 22χρονης τραγουδίστριας μέχρι σήμερα

62224-137655.jpg
Newsroom
11’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Billie Eilish
Η Billie Eilish μόλις κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ «Hit me Hard and Soft» © ΕΡΑ/ALLISON DINNER

Ο τρίτος δίσκος της βραβευμένης με Oscar, Χρυσές Σφαίρες και Grammys Billie Eilish είναι εδώ

Μετά τα Νο1 άλμπουμ «When we all fall asleep, where do we go?» και «Happier Than Ever», η Billie Eilish επιστρέφει με τον τρίτο δίσκο της «Hit me Hard and Soft».

Billie Eilish - LUNCH (Official Lyric Video)

Το πιο τολμηρό έργο της Billie Eilish μέχρι σήμερα

«Το πιο τολμηρό της έργο μέχρι σήμερα, το Hit me Hard and Soft είναι μια ποικιλόμορφη αλλά συνεκτική συλλογή τραγουδιών, που ακούγονται ιδανικά από την αρχή μέχρι το τέλος. Το άλμπουμ κάνει ακριβώς όπως υποδηλώνει ο τίτλος: σε χτυπάει δυνατά και απαλά τόσο στιχουργικά όσο και ηχητικά ενώ αψηφά τα genres και τις τάσεις», αναφέρει το Δελτίο Τύπου που συνοδεύει την κυκλοφορία.

«To Hit me Hard and Soft διατρέχει ένα τεράστιο και εκτεταμένο ηχητικό τοπίο, βυθίζοντας τους ακροατές σε ένα πλήρες φάσμα συναισθημάτων. Είναι αυτό που κάνει καλύτερα η βραβευμένη με πολλά Grammys και Όσκαρ, συνεχίζοντας να επιβεβαιώνει την Billie Eilish ως την πιο συναρπαστική τραγουδοποιό της εποχής της».

Από 100% ανακυκλώσιμα υλικά ο νέος δίσκος         

Το «Hit Me Hard And Soft» γράφτηκε όπως πάντα από την Billie Eilish και τον αδελφό και συνεργάτη της Finneas, ο οποίος βρίσκεται και πίσω από την παραγωγή του άλμπουμ.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι η 22χρονη μουσικός, σεβόμενη το περιβάλλον, αποφάσισε το φυσικό της προϊόν να είναι 100% από ανακυκλώσιμα υλικά.

Παράλληλα με την κυκλοφορία της νέας της δισκογραφικής δουλειάς η Billie Eilish μόλις ανακοίνωσε και παγκόσμια περιοδεία που ξεκινά τον Σεπτέμβρη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λουκάς Καρυτινός: Συνέντευξη με τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών και διακεκριμένο μαέστρο.
Λουκάς Καρυτινός: Η όπερα είναι η καρδιά μου και η συμφωνική μουσική η σκέψη μου

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, ο διακεκριμένος στην Ελλάδα και το εξωτερικό μαέστρος, μιλάει για τη μουσική αλλά και την εκτός μουσικής ζωή, με αφορμή τη συναυλία στο Ηρώδειο στις 12 Ιουλίου, όπου θα διευθύνει την ΚΟΑ με σολίστ την Κάτια Μπουνιτιασβίλι

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.