Μουσικη

Ο Τζόνι Γκρίνγουντ των Radiohead γράφει μουσική για τη νέα ταινία του Πολ Τόμας Άντερσον

Σε εξέλιξη τα γυρίσματα - Πρωταγωνιστούν Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και Σον Πεν

62224-137655.jpg
Newsroom
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Τζόνι Γκρίνγουντ γράφει τη μουσική για τη νέα ταινία του Πολ Τόμας Άντερσον - Ο κιθαρίστας των Radiohead επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζει το σάουντρακ
Ο Τζόνι Γκρίνγουντ γράφει τη μουσική για την επόμενη ταινία του Πολ Τόμας Άντερσον © Instagram/Radiohead

Ο Τζόνι Γκρίνγουντ γράφει τη μουσική για τη νέα ταινία του Πολ Τόμας Άντερσον - Ο κιθαρίστας των Radiohead επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζει το σάουντρακ

Ο Τζόνι Γκρίνγουντ γράφει τη μουσική για την επόμενη ταινία του Πολ Τόμας Άντερσον.

Ο κιθαρίστας των Radiohead αποκάλυψε την είδηση σε συνέντευξή του στην εφημερίδα The Guardian, με την οποία προωθεί τη νέα του οκτάωρη σύνθεσή του, «268 Years of Reverb».

The Genius of Jonny Greenwood

Τζόνι Γκρίνγουντ: Σάουντρακ για την ταινία του Πολ Τόμας Άντερσον

Προς το τέλος της συνέντευξης, ο Γκρίνγουντ ρωτήθηκε για τα άλλα του πρότζεκτ και επιβεβαίωσε ότι εργάζεται για το σάουντρακ της επόμενης ταινίας του Άντερσον.

«Είμαι απίστευτα τυχερός που ο Πολ μου κάνει τη χάρη και μου δίνει τόσο πολύ χρόνο να πειραματιστώ και να συνθέσω», είπε ο Άγγλος μουσικός. Τόνισε ακόμη ότι η αντιμετώπιση που έχουν στο Χόλιγουντ οι συνθέτες των σάουντρακ είναι συχνά διαφορετική και μερικές φορές τους δίνονται μόνο λίγες μέρες για να ολοκληρώσουν το μουσικό έργο τους.

Στην ταινία που δεν έχει προς το παρόν τίτλο και τα γυρίσματά της είναι σε εξέλιξη στην Καλιφόρνια πρωταγωνιστούν οι Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Σον Πεν και Τεγιάνα Τέιλορ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.