Μουσικη

Ισραηλινοί τηλεθεατές έκαναν πως κοιμούνται την ώρα που η Μαρίνα Σάττι ερμήνευε το «Zari»

Τα βίντεο της «απάντησης» των ισραηλινών κάνουν το γύρο του διαδικτύου

62224-137655.jpg
Newsroom
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ισραηλινοί τηλεθεατές έκαναν πως χασμουριούνται την ώρα που η Μαρίνα Σάττι ερμήνευε το «Zari»
Ισραηλινοί τηλεθεατές έκαναν πως χασμουριούνται την ώρα που η Μαρίνα Σάττι ερμήνευε το «Zari» © Χ

Eurovision 2024 - Μαρίνα Σάττι: Το χασμουρητό Ισραηλινών τηλεθεατών - Τα βίντεο της «απάντησης» των ισραηλινών κάνουν το γύρο του διαδικτύου 

Η Μαρίνα Σάττι κατέλαβε την 11η θέση στον 68ο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision στο Μάλμε, η οποία σημαδεύτηκε από ποικίλλες αντιδράσεις.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του ελληνικού τραγουδιού, τα social media των Ισραηλινών κατά τη διάρκεια του τελικού της Eurovision, γέμισαν με βίντεο στα οποία έκαναν πως χασμουριούνται και κοιμούνται, προσποιούμενοι την αντίδραση της Μαρίνας Σάττι την ώρα που μιλούσε η Γκολάν στη συνέντευξη Τύπου λίγο μετά το πέρας του Β' Ημιτελικού.

Η δυσαρέσκεια της Σάττι ενώ μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ 

Viral έγινε η αντίδραση της Μαρίνας Σάττι στη συνέντευξη Τύπου της συμμετοχής του Ισραήλ που δόθηκε μετά τις εμφανίσεις του Β’ ημιτελικού της Eurovision. Η Μαρίνα Σάττι έδειχνε την απροθυμία της να ακούσει την Ισραηλινή αντιπροσωπεία στο ίδιο πάνελ με εκείνη, μπροστά σε εκατοντάδες δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο με αποτέλεσμα να προκαλέσει πολλά σχόλια κυρίως αρνητικά από όσους «μοιράστηκαν» το βίντεο αυτό στα social media.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d15t1ggj477d)

Μαρίνα Σάττι: Σχολιάστηκε η συμπεριφορά της ενώ μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ

Δεν είναι ξεκάθαρο αν η κίνηση αυτή έχει γίνει επίτηδες, προκειμένου να δείξει τη στάση της απέναντι στο Ισραήλ, λόγω των επιθέσεων στη Γάζα.

Όπως φαίνεται χαρακτηριστικά στο βίντεο, η Μαρίνα Σάττι χασμουριέται και αντιδρά απαξιωτικά την ώρα της συνέντευξης, γεγονός που δεν έμεινε ασχολίαστο από χρήστες της πλατφόρμας Χ.

Δείτε τις αναρτήσεις στο Χ για τη συμπεριφορά της Μαρίνας Σάττι:

«Δεν είχα σκοπό να προσβάλω κανέναν»: Η απάντηση της Μαρίνας Σάττι για το χασμουρητό

Η Μαρίνα Σάττι θέλησε μέσα από ένα βίντεο στα social media να δώσει την απάντησή της για το χασμουρητό σε συνέντευξη Τύπου μετά τον Β' Ημιτελικό της Eurovision 2024 και τη συμπεριφορά της που προκάλεσε αντιδράσεις ενώ μιλούσε η τραγουδίστρια που εκπροσωπεί το Ισραήλ. 

Η Μαρίνα Σάττι στον χώρο της Eurovision 2024
Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι © EPA / JESSICA GOW

Eurovision 2024: Η απάντηση της Μαρίνας Σάττι για το χασμουρητό

Όπως δείτε στο βίντεο που ακολουθεί - και έχει γίνει viral - η Μαρίνα Σάττι έδειχνε την απροθυμία της να ακούσει την Ισραηλινή αντιπροσωπεία στο ίδιο πάνελ με εκείνη, μπροστά σε εκατοντάδες δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο με αποτέλεσμα να προκαλέσει πολλά σχόλια, κυρίως αρνητικά, από όσους «μοιράστηκαν» το βίντεο αυτό στα social media. Πηγές της ΕΡΤ σχολίασαν το γεγονός ότι η Μαρίνα Σάττι χασμουριόταν, έκανε γκριμάτσες και στο τέλος παρίστανε ότι κοιμόταν την ώρα που μιλούσε η Ισραηλινή τραγουδίστρια.

«Η ελληνική αντιπροσωπεία εξήγησε ότι σε καμία περίπτωση η Μαρίνα δεν είχε σκοπό να προσβάλει την ισραηλινή αντιπροσωπεία. Από την αρχή της συνέντευξης Τύπου αλληλεπιδρούσε και επικοινωνούσε με τους δημοσιογράφους στην αίθουσα Τύπου και τους καλλιτέχνες στο πάνελ, όπως έκαναν και πολλοί συνάδελφοί της. Αν δει κανείς ολόκληρο το βίντεο, θα διαπιστώσει ότι η Μαρίνα δεν μπορούσε να κρύψει την κούρασή της σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου λόγω του εξοντωτικού προγράμματος των τελευταίων ημερών και όχι μόνο κατά τις δηλώσεις τής Eden, στην οποία εύχεται καλή επιτυχία στον τελικό!», αναφέρουν πηγές της ΕΡΤ. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d15t1ggj477d)

Όσα λέει η Μαρίνα Σάττι για το χασμουρητό στη συνέντευξη Τύπου

«Γεια σας. Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει. Καταρχάς δεν γνώριζα ότι έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις γιατί όλη μέρα ήμασταν στην αρένα για πρόβα και είχα κλειστό το κινητό. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι δεν είχαν την πρόθεση να προσβάλω κανέναν. Νομίζω όλες αυτές τις ημέρες που είμαστε εδώ μέρα και εγώ, αλλά και ολόκληρη η ελληνική αποστολή έχει φέρει μόνο θετική ενέργεια στην κοινότητα και χαρά όπου και εάν πηγαίναμε. Είμαστε εδώ για τη μουσική και έχουμε φτάσει στον τελικό μας στόχο, είμαστε στον τελικό. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, θα δώσουμε τα δυνατά μας και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλη τη διαδρομή, όλη τη στήριξη και την αγάπη μέχρι τώρα» ανέφερε η Μαρίνα Σάττι.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d16ivmk0g2g1)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.