Μουσικη

Eurovision 2024: Έριξε το Ζάρι η Μαρίνα Σάττι και ξεσήκωσε το κοινό

Πώς μπορείτε να ψηφίσετε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Eurovision 2024: Έριξε το Ζάρι η Μαρίνα Σάττι και ξεσήκωσε το κοινό

Eurovision 2024: Έριξε το Ζάρι η Μαρίνα Σάττι και ξεσήκωσε το κοινό - Πως μπορείτε να ψηφίσετε

H Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε με την εμφάνισή της Ελλάδα και Ευρώπη στον φετινό μεγάλο τελικό της Eurovision, με το «ZARI». H Ελληνίδα τραγουδίστρια εντυπωσίασε το κοινό και έλαβε ένα δυνατό χειροκρότημα.

Marina Satti - ZARI (LIVE) | Greece 🇬🇷 | Grand Final | Eurovision 2024

Άψογη ερμηνεία από την Μαρίνα Σάττι

Η άψογη ερμηνεία, η ευρηματική σκηνική παρουσία, την οποία επιμελήθηκε ο creative director Φωκάς Ευαγγελινός, η χορογραφία και το movement direction που έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), αποτυπώθηκαν στην σκηνή του Malmö Arena.

Η Μαρίνα και οι χορευτές, Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλης Καραγιάννης και Ειρήνη Δαμιανίδου, καθώς και η Ερασμία Μαρκίδη, που τη συνοδεύει στα φωνητικά, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη σκηνή.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d173klyfdh61)

Πως μπορείτε να ψηφίσετε

Το τηλεοπτικό κοινό μπορεί να ψηφίζει ήδη μέσω τηλεφωνικών κλήσεων, γραπτών μηνυμάτων ή μέσω της εφαρμογής του διαγωνισμού (Eurovision app). Οι κριτικές επιτροπές των 37 χωρών έχουν ήδη ψηφίσει από τη χθεσινή γενική πρόβα.

Φυσικά όμως οι ανακοινώσεις των αποτελεσμάτων και των δύο πλευρών θα γίνουν απόψε, στο τελευταίο κομμάτι της βραδιάς.

Η ψηφοφορία των θεατών άρχισε λίγο πριν από την παρουσίαση του πρώτου τραγουδιού. Οι τηλεθεατές στο σπίτι μπορούν να ψηφίζουν κατά τη διάρκεια της εμφάνισης των χωρών, αντί να περιμένουν μέχρι την ολοκλήρωση της παρουσίασης όλων των συμμετοχών.

 Οι σχετικοί αριθμοί εμφανίζονται στην οθόνη από κάθε συμμετέχοντα ραδιοτηλεοπτικό φορέα. Στην Ελλάδα μπορείτε να ψηφίζετε στο τηλ. 90190140 ή με sms στο 54222.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.