

Ο Όζι Όσμπορν θέλει να κερδίσει Όσκαρ - Τι αποκάλυψε ο θρυλικός μουσικός
Ο Όζι Όσμπορν αποκάλυψε ποια τιμητική διάκριση επιθυμεί να αποσπάσει.
Στο τελευταίο επεισόδιο του προγράμματος στο SiriusXM «Ozzy Speaks», ο πρώην αρχηγός των Black Sabbath ρωτήθηκε τι δεν έχει επιτύχει ακόμη στη πολυετή και λαμπρή καριέρα του. Τώρα που σύντομα πρόκειται να μπει στο Rock & Roll Hall of Fame ως σόλο τραγουδιστής, μένει μόνο ένα πράγμα που Όζι Όσμπορν δεν έχει κερδίσει ακόμη: ένα Όσκαρ.
«Πρέπει να είσαι σε ταινία για να κερδίσεις ένα Όσκαρ» απάντησε ο συμπαρουσιαστής του Μπίλι Μόρισον γελώντας. «Λοιπόν, με ρώτησες τι δεν έχω κερδίσει» απάντησε ο Όσμπορν επισημαίνοντας ότι άλλοι μουσικοί έχουν κερδίσει Όσκαρ παρ' όλο που δεν έπαιξαν σε ταινία. «Ο Έλτον Τζον έχει ένα για τραγούδι», διευκρίνισε.
Όζι Όζμπορν: «Θα ήθελε να κάνω μια συναυλία χωρίς να πέσω κάτω»
Σε άλλο σημείο της συζήτησης, ο Όζι Όσμπορν είπε ότι «θα ήθελε να κάνει μια συναυλία χωρίς να πέσει κάτω» και ότι χρειάζεται χρόνος για την αποκατάστασή του από τις επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.
Ο τραγουδιστής είχε δηλώσει ότι θα ήθελε να εμφανιστεί σε συναυλία, αλλά εξακολουθεί να δίνει αγώνα για να «σταθεί σωστά». «Ίσως να κάνω κάτι μια μέρα. Μου λείπει τρομερά» τόνισε.
Τον περασμένο Νοέμβριο εξήγησε ότι έπρεπε να «αποδεχτεί το γεγονός» ότι επιστροφή στις συναυλίες μπορεί να μην είναι δυνατή λόγω των συνεχιζόμενων προβλημάτων υγείας, συμπεριλαμβανομένης της νόσου του Πάρκινσον και της ανάρρωσης από πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η hard psychedelic rock μπάντα από τη Θεσσαλονίκη με τη διεθνή απήχηση μιλάει για τη δημιουργία του νέου της άλμπουμ «V»
Νέο τραγούδι με τίτλο «Capo Dei Capi» - Πότε κυκλοφορεί
Το «What Was That» σηματοδοτεί τη φάση της ενηλικίωσης
Σε ηλικία 13 ετών ξεκίνησε μια διά βίου αναζήτηση, σε λίγες μέρες ο βιρτουόζος της τζαζ έρχεται στην Αθήνα
Νέγρος του Μοριά, Saske και Locomondo στο νέο άλμπουμ, η Σάττι ως Lola που δεν χωράει σε κουτάκια και ένα καυστικό βίντεο με απαντήσεις για κάθε στερεότυπο
Από το επερχόμενο άλμπουμ τους «From Zero»
Μέσα σε 20 λεπτά είχαν ήδη πουληθεί πάνω από 50.000 εισιτήρια
Πώς φαίνεται η Αθήνα μέσα από τους φακούς της τεχνητής νοημοσύνης;
«I beg to dream and differ from the hollow lies, this is the dawning of the rest of our lives»
Δεν πρόλαβε να ανεβάσει στόρι στη σελίδα του στο Instagram και σχεδόν 10.000 άτομα περιμένουν για εισιτήριο
Ακολουθούν ο Post Malone και η Μπίλι Άιλις
Σπάνια και τολμηρή δήλωση σε μια εποχή ελάχιστης queer εκπροσώπησης στη νοτιοκορεατική ποπ
9 στους 10 εξαπατήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Meta, κυρίως στο Facebook
Ο ράπερ αποκαλύπτει τραυματικά βιώματα και μιλά για τον ξάδελφό του που εκτίει ισόβια ποινή
Η πόλη είναι κορυφαίος ασιατικός προορισμός για live παγκόσμιας κλάσης
Η Κατερίνα Στανίση μίλησε για τις πρώτες της εμπειρίες στον χώρο του τραγουδιού
Μία καριέρα 40 ετών με 39 άλμπουμ, 7 βραβεία Grammy και 1 Όσκαρ
Η ταυτότητα της μητέρας αποκαλύφθηκε πρόσφατα, όταν προσέφυγε στο Ανώτερο Δικαστήριο του Λος Άντζελες
Με επαγγελματισμό η ποπ τραγουδίστρια συνέχισε ψύχραιμη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.