Μουσικη

Ο Tiësto ακύρωσε την εμφάνισή του στο Super Bowl

Ο διάσημος DJ επικαλέστηκε «έκτακτη οικογενειακή ανάγκη»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο DJ Tiësto ακύρωσε την εμφάνισή του στο Super Bowl - Θα λείψει από την κορυφαία διοργάνωση ο Ολλανδός σουπερστάρ και παραγωγός.
Ο DJ Tiësto ακύρωσε την προγραμματισμένη εμφάνισή του στο Super Bowl © EPA/Marco De Swart

Ο DJ Tiësto ακύρωσε την εμφάνισή του στο Super Bowl - Θα λείψει από την κορυφαία διοργάνωση ο Ολλανδός σουπερστάρ και παραγωγός.

Ο DJ Tiësto ακύρωσε την προγραμματισμένη εμφάνισή του στο Super Bowl LVIII, λόγω «οικογενειακής έκτακτης ανάγκης».

Ο DJ Tiësto ακύρωσε την εμφάνισή του στο Super Bowl - Θα λείψει από την κορυφαία διοργάνωση ο Ολλανδός σουπερστάρ και παραγωγός.
Ο Ολλανδός σουπερστάρ και παραγωγός της EDM θα ήταν ο πρώτος DJ ο οποίος θα έπαιζε μουσική κατά τη διάρκεια του Super Bowl © EPA/David Swanson

«Εγώ και η ομάδα μου ετοιμάζαμε κάτι πραγματικά ξεχωριστό για μήνες, αλλά μια προσωπική οικογενειακή έκτακτη ανάγκη με αναγκάζει να επιστρέψω στο σπίτι το πρωί της Κυριακής», έγραψε ο Tiësto στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Tiësto: Θα έπαιζε μουσική κατά τη διάρκεια του Super Bowl

«Ήταν μια δύσκολη απόφαση να χάσω τον αγώνα, αλλά η οικογένεια έρχεται πάντα πρώτη. Ευχαριστώ το NFL για τη συνεργασία και ανυπομονώ να δουλέψω μαζί τους για να δημιουργήσουμε κάτι υπέροχο μαζί στο μέλλον!».

Ο Ολλανδός σουπερστάρ και παραγωγός της EDM θα ήταν ο πρώτος DJ ο οποίος θα έπαιζε μουσική κατά τη διάρκεια του Super Bowl.

Ο DJ Kaskade θα αντικαταστήσει τον Tiësto

Σύμφωνα με το Deadline, στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός η Ρίμπα ΜακΕντάιρ θα τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο, o Post Malone θα ερμηνεύσει το «America the Beautiful» και η Άντρα Ντέι θα τραγουδήσει το «Lift Every Voice and Sing».

O βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής Usher θα είναι ο επικεφαλής καλλιτέχνης που θα εμφανιστεί στο ημίχρονο του Super Bowl, παίρνοντας την σκυτάλη από την Rihanna. 

Λίγη ώρα αργότερα σε ανάρτηση του στο Χ, ο Αμερικανός DJ Kaskade έκανε γνωστό ότι θα πάρει τη θέση του Tiësto.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λουκάς Καρυτινός: Συνέντευξη με τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών και διακεκριμένο μαέστρο.
Λουκάς Καρυτινός: Η όπερα είναι η καρδιά μου και η συμφωνική μουσική η σκέψη μου

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, ο διακεκριμένος στην Ελλάδα και το εξωτερικό μαέστρος, μιλάει για τη μουσική αλλά και την εκτός μουσικής ζωή, με αφορμή τη συναυλία στο Ηρώδειο στις 12 Ιουλίου, όπου θα διευθύνει την ΚΟΑ με σολίστ την Κάτια Μπουνιτιασβίλι

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.