Μουσικη

Δύσκολες στιγμές για τον Steve Harwell: «Δυστυχώς θα είναι μαζί μας για λίγο καιρό»

Νοσηλεύεται στο σπίτι του ο πρώην τραγουδιστής των Smash Mouth

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Steve Harwell: H κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή δεν εμπνέει αισιοδοξία

Δύσκολες στιγμές περνάει ο Στιβ Χάργουελ (Steve Harwell)ο 56χρονος πρώην τραγουδιστής του ροκ συγκροτήματος Smash Mouth.

Σύμφωνα με τον μάνατζερ του συγκροτήματος, ο τραγουδιστής νοσηλεύεται στο σπίτι του και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει αισιοδοξία.

«Αν και ο Στιβ είναι ακόμα εδώ μαζί μας, δυστυχώς θα είναι μόνο για λίγες ώρες», δήλωσε στο CNN ο μάνατζερ των Smash Mouth, Robert Hayes, σημειώνοντας ότι στο πλευρό του Harwell βρίσκεται και η αρραβωνιαστικιά του.

«Ελπίζουμε ότι ο κόσμος θα σεβαστεί την ιδιωτική ζωή του Steve και της οικογένειάς του κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου», συμπλήρωσε ο Hayes.

Δεν είναι γνωστή η φύση του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο πρώην τραγουδιστής.

Ποιος είναι ο Steve Harwell των Smash Mouth

Ο Steve Harwell ήταν ιδρυτικό μέλος και επί πολλά χρόνια τραγουδιστής των Smash Mouth, γνωστότερος από τα τραγούδια «All Star» και «I'm a Believer» που κατέκτησαν τα charts.

«Η εμβληματική φωνή του Steve είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες φωνές της γενιάς του. Ο Steve αγαπούσε τους οπαδούς και λάτρευε να παίζει», δήλωσε ο Hayes.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του Harwell, το συγκρότημα ήταν υποψήφιο για Grammy για την καλύτερη ποπ ερμηνεία από ντουέτο ή συγκρότημα για το «All Star», ένα τραγούδι που έγινε καλτ μετά την εμφάνισή του στο soundtrack της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Shrek» του 2001.

Ο ίδιος ο Harwell κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες για να ενισχύσει την πρώιμη φήμη του συγκροτήματος, πηγαίνοντας προσωπικά το «Astro Lounge» σε ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλη τη χώρα.

«Δεν κάνουμε ποτέ τίποτα παραδοσιακό», δήλωσε ο Harwell το 1999. «Ποτέ δεν περνάμε από την μπροστινή πόρτα. Είναι πάντα η πίσω πόρτα ή ένα ανοιχτό παράθυρο ή κάτι τέτοιο, για να παιχτεί το υλικό μας».

Μετά την αποχώρηση του Harwell το 2021, το συγκρότημα συνέχιζεται με νέο τραγουδιστή, τον Zach Goode.