Μουσικη

Οι Primus και το εργοστάσιο σοκολατί βινυλίου

Το κυνήγι του θησαυρού ξεκινάει

max.jpg
Μάκης Μηλάτος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
79123-159798.jpg

Ο δίσκος έχει τίτλο: "Primus and the Chocolate Factory With the Fungi Ensemble" και τυπώνεται σε σοκολατί βινύλιο, εκτός από 5 τυχερά αντίτυπα που τυπώνονται σε χρυσό και αυτοί που θα τα βρουν κερδίζουν δωρεάν εισιτήρια -εφ' όρου ζωής- για τις συναυλίες των Primus. Σωστά! Η ιστορία θυμίζει ακριβώς την υπόθεση της ταινίας: "Willy Wonka & the Chocolate Factory". Αλλωστε δεν έχει περάσει πολύς καιρός που το συγκρότημα διασκεύασε το σάουντρακ της ταινίας σε συναυλία τους στην οποία πουλιόντουσαν και καραμέλες Primus.

Είναι η πρώτη φορά από το 1995 που ο θρυλικός μπασίστας Les Claypool συναντιέται με τους παλιόφιλους Larry LaLonde (κιθάρα) και Tim "Herb" Alexander (τύμπανα), επαναδραστηριοποιώντας έτσι το αρχικό σχήμα των Primus που έχει γράψει σπουδαία ιστορία στην υπόθεση του funk/rock.

Εδώ μπορείτε να δείτε το φιλμάκι με τα χρυσαφί και σοκολατένια βινύλια να τυπώνονται και να μπαίνουν στους φακέλους, αναμένοντας τους τυχερούς να τα ανακαλύψουν από τις 21/10 που θα βρεθούν στα δισκοπωλεία αλλά να ακούσετε κι ένα πρώτο δείγμα από τον δίσκο. Το κυνήγι του θησαυρού ξεκινάει:

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.