Μουσικη

Αυτοί είναι οι τέσσερις παρουσιαστές της Eurovision 2023

Τα πρόσωπα που φετινού διαγωνισμού τραγουδιού

62224-137655.jpg
Newsroom
11’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι παρουσιαστές της Eurovision 2023
© BBC / Eurovision 2023

Eurovision 2023: Οι παρουσιαστές της διοργάνωσης στο Ηνωμένο Βασίλειο και οι νέες πληροφορίες για τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού

Τέσσερα πρόσωπα θα βρεθούν στο τιμόνι της παρουσίασης της Eurovision 2023 που θα γίνει στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 9 με 11 Μαΐου.

Η πρωταγωνίστρια του Ted Lasso, Hannah Waddingham, θα είναι συμπαρουσιάστρια του φετινού διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, μαζί με την Alesha Dixon και την Ουκρανή τραγουδίστρια, Julia Sanina, ενώ ο Graham Norton θα συμμετάσχει στην παρουσίαση του μεγάλου τελικού θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 Μαΐου 2023. 

Το Ηνωμένο Βασίλειο φιλοξενεί την Eurovision 2023 έναντι της Ουκρανίας, όπου η ρωσική εισβολή συνεχίζεται. Ο φετινός διαγωνισμός διεξάγεται στο Λίβερπουλ. 

Ο μακροχρόνιος σχολιαστής της Eurovision, Graham Norton, θα είναι το πρόσωπο που θα προστεθεί στην παρουσίαση της μεγάλης βραδιάς του τελικού. «Κάθε χρόνο που συμμετέχω είναι μεγάλη τιμή», είπε ο παρουσιαστής και πρόσθεσε: «Φέτος είναι ακόμα πιο ξεχωριστή  χαρά και προσωπικά αισθάνομαι μεγάλη ευθύνη να κάνω περήφανους τους Ουκρανούς συναδέλφους μας».

Ο Ουκρανός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός Timur Miroshnychenko, ο οποίος ήταν ο οικοδεσπότης της Eurovision στην Ουκρανία το 2017, θα συμμετάσχει επίσης στις ζωντανές εκπομπές, καθώς θα φιλοξενήσει την τελετή έναρξης, η οποία θα μεταδοθεί διαδικτυακά με τον παρουσιαστή του Morning Live του BBC One, Sam Quek.

Το μεγαλύτερο μέρος του κόστους διεξαγωγής της Eurovision 2023 θα πέσει στο BBC. Υπολογίζεται ότι ο διαγωνισμός θα κοστίσει στην εταιρεία 8 με 17 εκατομμύρια στερλίνες. 

Eurovision Song Contest 2023 Host City reveal - The One Show - BBC One

Με πληροφορίες από BBC

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.