Μουσικη

Ο Άγγελος Πεντάρης σε μια Drum Up the Volume βραδιά στο rooftop του The Foundry

Μια υπέροχη μουσική βραδιά με θέα Ακρόπολη

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άγγελος Πεντάρης

Ο ταλαντούχος μουσικός Άγγελος Πεντάρης στην ταράτσα του ξενοδοχείου The Foundry Suites Athens

Ντράμερ, motivational speaker και λάτρης του αθλητισμού ο 26χρονος Άγγελος Πεντάρης εκδήλωσε από πολύ μικρός ενδιαφέρον για τη μουσική. Στα 17 του χρόνια φεύγει για την Αμερική για να σπουδάσει στο Los Angeles College of Music. Είναι ένας από τους τρεις φοιτητές του έτους του που αποφοιτεί με Bachelor’s of Music και έμφαση στο Drum Performance. Στη συνέχεια ο Άγγελος παίζει με πολλά συγκροτήματα, κάνει περιοδείες, και αποφασίζει να μπει στον κόσμο της μουσικής παραγωγής εγκαινιάζοντας τα GEM Studios στο Νέο Ηράκλειο. Και αν όλα αυτά φαίνονται ήδη αρκετά εντυπωσιακά, να πούμε ότι ο Άγγελος έχει γεννηθεί με εγκεφαλική παράλυση. Παρόλα αυτά η κινητική του αναπηρία (προφανώς και) δεν τον εμπόδισε σε τίποτα.

Άγγελος Πεντάρης

Αυτόν τον ταλαντούχο μουσικό θα έχουμε την ευκαιρία να τον θαυμάσουμε με φόντο την Ακρόπολη τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου. Μαζί με τον DJ Πέτρο Ανδρούτσο θα μας περιμένει στο rooftop garden του The Foundry Suites Athens με τη μοναδική θέα στον Παρθενώνα και τον λόφο του Φιλοπάππου. Red Hot Chili Peppers, Arctic Monkeys και 2Pac συναντούν Taylor Swift, Dua Lipa και Lizzo σε μια βραδιά που θα σε ξεσηκώσει με διασκευές και remixes κορυφαίων επιτυχιών των τελευταίων δεκαετιών, από τα ξέφρενα 90s μέχρι σήμερα. Το πρόγραμμα που μαζί με τον Άγγελο Πεντάρη επιμελείται ο DJ Πέτρος Ανδρούτσος θα εμπλουτίσουν οι επιλογές του κοινού, δημιουργώντας έτσι μία “tailor made” εμπειρία.

The Foundry Suites Athens

Και για να γίνουν τα πράγματα ακόμη πιο… νόστιμα, αυτή τη μουσική βραδιά θα σερβίρονται καυτές οι διάσημες πίτσες του σεφ Δημήτρη Πελέκη και τα υπέροχα cocktails της Αναστασίας Τριανταφυλλίδη. Ραντεβού εκεί!

THE ROOFTOP GARDEN @ THE FOUNDRY SUITES ATHENS
Σαρρή 40, Ψυρρή
Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, στις 20.00
Για κρατήσεις: 211 1824604

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.