Μουσικη

Το The Ellinikon συνεργάζεται με το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2022

Ένα hip hop battle και μια μουσική βραδιά τζαζ με δωρεάν είσοδο στο The Ellinikon Experience Park

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
The Ellinikon Experience Park

Το The Ellinikon συνεργάζεται με το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: Οι δράσεις που θα δούμε στο Ελληνικό

Η συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου πριν από λίγες μέρες με φόντο το πρώην κεντρικό κτίριο του Ανατολικού Αερολιμένα σας άνοιξε τη διάθεση για ακόμα περισσότερα (και δωρεάν) θεάματα στο Ελληνικό; Το The Ellinikon ανακοίνωσε σήμερα τη στρατηγική συνεργασία του με το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

Το ιστορικό φεστιβάλ που «τρέχει» από την 1η Ιουνίου έως και τις 20 Αυγούστου, προσφέροντας ένα μπουκέτο πολιτιστικών δράσεων με την υπογραφή διάσημων και ανερχόμενων δημιουργών, κατηφορίζει προς τη θάλασσα «με δύο εκρηκτικές εκδηλώσεις που είναι ειδικά σχεδιασμένες για εξωτερικό χώρο», όπως αναφέρει η καλλιτεχνική διευθύντριά του Κατερίνα ΕυαγγελάτουΚαι συνεχίζει: «Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να ενισχύσουμε την εξωστρέφεια μας και να φέρουμε σε επαφή κοινό όλων των ηλικιών με νέους και καταξιωμένους καλλιτέχνες, αλλά και με το ίδιο το Φεστιβάλ, αναδεικνύοντας την συμβολή του στη διεθνή πολιτιστική σκηνή».

Έτσι, την Πέμπτη, 28 Ιουλίου οι λάτρεις του χορού θα έχουν την ευκαιρία να δουν δωρεάν την παράσταση «The Big Cypher», που επιμελείται ο Ηλίας Χατζηγεωργίου (χορευτής, χορογράφος και σύμβουλος Χορού του Φεστιβάλ). Πρόκειται για ένα battle, δηλαδή μια «χορευτική μονομαχία», ανάμεσα σε επαγγελματίες χορευτές της hip hop και της street dance σκηνής, η οποία θα ακροβατεί ανάμεσα στον αυτοσχεδιασμό, το performance και το παιχνίδι.

Αν, πάλι, προτιμάτε την τζαζ, την Παρασκευή 29 Ιουλίου λάβετε θέσεις για μια μουσική βραδιά με το σεξτέτο του Νίκου Χατζητσάκου, που επιμελείται ο γνωστός σαξοφωνίστας και συνθέτης Δημήτρης Τσάκας.

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την συνεργασία μας με έναν ιστορικό και εμβληματικό θεσμό όπως είναι το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου τιμώντας με αυτόν τον τρόπο και το σημαντικό έργο που έχει επιτελέσει στα 67 χρόνια παρουσίας του», ανάφερε σχετικά η Μελίνα Παΐζη, Chief Development and Investment Portfolio Officer, LAMDA Development. «Η διαρκής στήριξη του πολιτισμού και των τεχνών αποτελεί προτεραιότητα για εμάς στην Lamda Development και στο The Ellinikon και μέσα από αυτή την συνεργασία φιλοδοξούμε να προσφέρουμε στους  συμπολίτες μας την χαρά της επαφής με την τέχνη με δρώμενα ανοιχτά και δωρεάν για όλους».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.