Μουσικη

Οι Moderat για πρώτη φορά στο Ηρώδειο

Ένα νέο, εντυπωσιακό οπτικοακουστικό show που θα περιλαμβάνει όλες τις σημαντικές στιγμές από την ως τώρα πορεία τους

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Οι Moderat στο Ηρώδειο: Το γερμανικό supergroup της ηλεκτρονικής μουσικής στη σκιά της Ακρόπολης στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2022.

Όλα ξεκίνησαν το 2002, όταν οι Aparrat (Sascha Ring) και Modeselektor (Gernot Bronsert και Sebastian Szary) αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους στο απόγειο της δημιουργικότητάς τους. Το αποτέλεσμα: τρεις δίσκοι που καθόρισαν την ηλεκτρονική μουσική χάρη σε μια μοναδική συνταγή που περιλάμβανε «ψαγμένους» στίχους, κινηματογραφική αισθητική και επικά, χορευτικά beats.

© Birgit Kaulfuss

Πλέον, οι Moderat θεωρούνται από πολλούς το κορυφαίο σχήμα της βερολινέζικης σχολής της ηλεκτρονικής μουσικής κατά τον 21ο αιώνα και μετά από έξι χρόνια σιωπής, επιστρέφουν στη δισκογραφία και τις συναυλίες με το άλμπουμ More D4ta. 

Σταθμός της πολυαναμενόμενης παγκόσμιας περιοδείας τους είναι και η Αθήνα, όπου θα βρεθούν για πρώτη φορά στο Ηρώδειο για μια και μοναδική ζωντανή εμφάνιση στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2022. Το Σάββατο 16 Ιουλίου θα παρρουσιάσουν ένα νέο, εντυπωσιακό οπτικοακουστικό show που θα περιλαμβάνει όλες τις σημαντικές στιγμές από την ως τώρα πορεία τους.

© Θανάσης Καρατζάς


ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΚΑΤΩ ΔΙΑΖΩΜΑ
Διακεκριμένη Ζώνη Α - 85€
Διακεκριμένη Ζώνη Β - 75€
Ζώνη Α - 68€
Ζώνη Β - 63€
Ζώνη Γ - 55€
ΑμεΑ – 30 €
ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ
Ζώνη Δ - 43€
Ζώνη Ε - 40€
Ζώνη ΣΤ - 36€
Ζώνη Ζ - 34€

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά από τα viva.gr, Public, MediaMarkt και το υπολοιπο δικτυο της Viva.
Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.