Μουσικη

Βρετανία: Εγκρίθηκε άδεια για μονοήμερο φεστιβάλ Glastonbury

Θα μπορούν να παρευρίσκονται έως 50.000 θεατές

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Εγκρίθηκε άδεια για ένα μονοήμερο φεστιβάλ Glastonbury τον Σεπτέμβριο. Το όνομα του φετινού event θα είναι Equinox

Το φεστιβάλ του Glastonbury θα γίνει τον Σεπτέμβριο αλλά η άδεια που εγκρίθηκε αφορά ένα περιορισμένο μονοήμερο φεστιβάλ  αντί τις συνήθεις πέντε μέρες που είναι καθιερωμένες για τον Ιούνιο. 

Το δημοτικό συμβούλιο του Mendip, υπεύθυνο για την τοποθεσία στο Σόμερσετ, όπου γίνεταιτο φεστιβάλ έδωσε την έγκριση μετά από διαβούλυεση με τους ντόπιους κατοίκους και τις αρχές. 

 

Σύμφωνα με τον Σαμ Πρίπ, τον επικεφαλής της αδειοδότησης, «το εvent θα πρέπει να ειναι ασφαλές έναντι του κορωνοϊου. Θα εργαστούμε με άλλους οργανισμούς και τους διοργανωτές για να διασφαλίσουμε κάτι τέτοιο»

Η άδεια αφορά έως και 50.000 θεατές που δεν θα έχουν δικαίωμα να διανυκτερεύσουν με κάμπιννκ. Οι υπεύθυνοι του Glastonbury δεν έδωσαν πληροφορίες για το lineup ή τα εισιτήρια, όμως σύμφωνα με όσα έγραψε το ΝΜΕ αυτή την εβδομάδα το event θα ονομάζεται Equinox.

 Toν Ιανουάριο είχε ανακοινωθεί ότι το κύριο φεστιβάλ ακυρώνεται λόγω της πανδημίας Covid-19.

Το Σάββατο, διοργανώνεται δε, μια παγκόσμια συναυλία πέντε ωρών σε live streaming, το Live at Worthy Farm στο Ηνωμένο Βασίλειο. Θα προβάλλει ζωντανές εμφανίσεις γυρισμένες στον εγκαταλελειμμένο χώρο του φεστιβάλ Glastonbury με τους Coldplay, Damon Albarn, Haim, George Ezra, Michael Kiwanuka, Wolf Alice, Idles, Jorja Smith, κλπ. Στο φεστιβάλ θα μιλήσουν οι η PJ Harvey, Jarvis Cocker και άλλοι.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ