Μουσικη

D3STΛB1LIZED

21/6@SeaSounds στην Παραλία Μοσχάτου

Γιώργος Δημητρακόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Οι D3STΛB1LIZED (προφέρεται destabilized και είναι γραμμένο στη γλώσσα των gamers) είναι ένα electrocore project που κινείται στο φάσμα της Dubstep / Drum n’ Bass / Electro House μουσικής.

Ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη το Δεκέμβρη του 2012 όταν ένας drummer, ένας DJ και ένας kιθαρίστας αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να "δραπετεύσουν απ' την αρρώστια της κοινωνίας ακολουθώντας τα όνειρα τους".

Τον Ιούνιο του 2013 κυκλοφορεί το πρώτο τους jam-remix, παρέα με ένα fan made βίντεο κλιπ, στο τραγούδι ''Second Skin'' των Βρετανών ''Loadstar'' , όπου διανέμεται από portals του εξωτερικού όπως της Ρωσία, της Ισπανία, της Αγγλία και της Ιαπωνία.

Τον Ιούλιο κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στο Θέατρο Βράχων στο 9ο ''Schoolwave Festival' με ένα εκρηκτικό live και λίγους μήνες μετά κυκλοφορεί ένα  βίντεο, με ένα μέρος από την εμφάνισης που περιλαμβάνει τραγούδια από τους Knife Party, Skrillex, The Prodigy, Nero, Monsta & Noisia σε ένα live jam-remix από τους D3STΛB1LIZED.

Τον Ιανουάριο του 2014 εμφανίζονται στο Block 33 στη Θεσσαλονίκη ως special guest στους Senser, συγκρότημα παγκοσμίως αναγνωρισμένο ως η μεγαλύτερη επιρροή για τον ήχον των Prodigy, έχοντας στην πλάτη του τρεις παγκόσμιες περιοδείες και εμφανίσεις με τους Moby, Red Hot Chili Peppers και Skunk Anansie.

Αυτή τη περίοδο το γκρουπ ετοιμάζει τις πρώτες του κυκλοφορίες, κάνοντας επιλεγμένες εμφανίσεις, παίζοντας κομμάτια από The Prodigy, Skrillex, Sub Focus, Knife Party, Tantrum Desire, Skism, Noisia κ.α., φορώντας μάσκες αερίων, πειραματιζόμενοι με εικόνες, ήχους και μουσικές που προκαλούν τρέλα και ανάγκη για συμμετοχή.

Δυναμώνουμε ήχο και τους περιμένουμε στις 21/6@SeaSounds στην Παραλία Μοσχάτου.