Μουσικη

Duffy: Μίλησα για τον βιασμό μου και ήταν απελευθερωτικό

«Μιλήστε», παρακινεί η τραγουδίστρια τους θαυμαστές της

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Duffy
Η βραβευμένη τραγουδίστρια, Duffy © EPA/CLAUDIO BRESCIANI

Να μοιραστούν τις ιστορίες τους κάλεσε τους θαυμαστές της η Duffy μέσω ανάρτησης στο Instagram.

Με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Duffy, παρακίνησε τους θαυμαστές της να μιλάνε σε περίπτωση που κακοποιηθούν.

Λίγους μήνες πριν, η γνωστή ερμηνεύτρια είχε αποκαλύψει για τη δική της περίπτωση βιασμού: «Είχα γενέθλια όταν ναρκώθηκα σε ένα εστιατόριο και για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, μεταφέρθηκα σε ξένη χώρα, χωρίς να θυμάμαι να μπαίνω στο αεροπλάνο, και ανέκτησα τις αισθήσεις μου στο πίσω μέρος ενός οχήματος εν κινήσει. Με έβαλαν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου ο δράστης επέστρεψε και με βίασε».

«Απόψε δεν μπορώ να κοιμηθώ… Έχω την άνεση του κρεβατιού μου και την υγεία όλης της οικογένειάς μου ως καταφύγιο, αλλά αυτό δεν ισχύει για όλους. Οι επαγγελματίες υγείας αντιμετωπίζουν την εξάντληση, αντιμέτωποι με τόση αβεβαιότητα, ο κόσμος σχηματίζει ουρές έξω από άδειες τράπεζες τροφίμων και το τοπίο αλλάζει», σημείωσε στην ανάρτησή της στο Instagram η Duffy και πρόσθεσε:

«Ίσως έχετε διαβάσει το κείμενο που έγραψα πρόσφατα, ίσως και όχι. Εγώ το βρήκα απελευθερωτικό. Θα ήθελα λοιπόν, ειλικρινά, να μου πείτε, εσείς πώς είστε; Απόψε, κάποιοι από εμάς θρηνούν τη χαλάρωση του lockdown- και ορισμένοι από εμάς χαιρόμαστε.

»Η αίσθηση της ασφάλειας που νιώθαμε σε αυτόν τον κοινό στόχο αλλάζει και τώρα θα χωριστούμε ξανά, κάτι που δεν πρέπει να γίνει, δεν πρέπει να προσαρμοστούμε σε μια νέα αβεβαιότητα. Έτσι, αποφάσισα να δημιουργήσω ένα post όπου θα μπορείτε να μιλήσετε ανοιχτά για το πως είστε. Σας προσκαλώ να γράψετε εδώ, αν θέλετε. Ανυπομονώ να διαβάσω πως είσαι, για τη ζωή σου και την καθημερινότητά σου. Μοιραστείτε τις ιστορίες σας και με άλλους εδώ».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λουκάς Καρυτινός: Συνέντευξη με τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών και διακεκριμένο μαέστρο.
Λουκάς Καρυτινός: Η όπερα είναι η καρδιά μου και η συμφωνική μουσική η σκέψη μου

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, ο διακεκριμένος στην Ελλάδα και το εξωτερικό μαέστρος, μιλάει για τη μουσική αλλά και την εκτός μουσικής ζωή, με αφορμή τη συναυλία στο Ηρώδειο στις 12 Ιουλίου, όπου θα διευθύνει την ΚΟΑ με σολίστ την Κάτια Μπουνιτιασβίλι

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.