Μουσικη

Eurovision 2020: Αυτό είναι το όνομα του τραγουδιού της Κύπρου

Το αποκάλυψε ο Sandro που εκπροσωπεί τη νησιωτική χώρα στον φετινό ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
sandro2423.jpg
@sandromusic_official/Instagram

«Running» είναι ο τίτλος του τραγουδιού με το οποίο κατεβαίνει στον διαγωνισμό της Eurovision 2020 η Κύπρος

Στη δημοσιότητα έδωσε ο Sandro το όνομα του τραγουδιού με το οποίο θα διαγωνιστεί η Κύπρος στη Eurovision 2020. Με post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γνωστοποίησε στους followers ότι ποιο τραγούδι θα πει, όταν ανέβει στη σκηνή του Ρότερνταμ, όπου θα πραγματοποιηθεί ο φετινός διαγωνισμός ευρωπαϊκού τραγουδιού. Μάθετε ποιο είναι στη συνέχεια και συντονιστείτε στο Athens Voice Radio 102,5 για ακόμα περισσότερη μουσική.

«Και συνεχίζω να τρέχω μακριά. Μείνετε συντονισμένοι» έγραψε χαρακτηριστικά ο νεαρός τραγουδιστής, ανακοινώνοντας ότι θα πει το «Running».

Το προηγούμενο Σάββατο, το ΡΙΚ ανακοίνωσε επίσημα πως ο αυστραλιανής καταγωγής Alfie Arcuri είναι ο βασικός συντελεστής της συνθετικής ομάδας του «Running». Την καλλιτεχνική διεύθυνση και τη σκηνική παρουσία της κυπριακής συμμετοχής στη Eurovision 2020, έχει αναλάβει ο αυστριακός σκηνοθέτης Marvin Dietmann ο οποίος συγκαταλέγεται στους κορυφαίους χορογράφους και σκηνοθέτες.

SANDRO on Instagram: ““And I keep on running away” STAY TUNED !  #running #teamCy # ESC2020 #Eurovision”

Υπενθυμίζεται ότι η Κύπρος κληρώθηκε να διαγωνιστεί στον 1ο Ημιτελικό της Eurovision 2020 (12 Μαΐου 2020), ενώ πρόκειται να εμφανιστεί στο δεύτερο μισό του διαγωνιστικού μέρους της βραδιάς (Θέσεις 9-17). Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει η Στεφανία Λυμπερακάκη με το τραγούδι «Supergirl».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.