- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Billie Eilish: Νέο τραγούδι παρέα με τον αδερφό της
Ένα τραγούδι που έγραψαν οι δυο τους για τον αδερφικό τους δεσμό
Το νέο single της Billie Eilish, «everything I wanted», γράφτηκε από εκείνη και τον αδερφό της, Finneas O’Connell
Το πρώτο άλμπουμ της Billie Eilish, «When We All Fall Asleep, Where Do We Go?», κυκλοφόρησε μόλις την περασμένη άνοιξη και κατάφερε σχεδόν αμέσως να ανεβάσει την 17χρονη στην κορυφή των παγκόσμιων charts και να κάνει όλο τον κόσμο να ασχολείται μαζί της. Τώρα, σχεδόν 8 μήνες μετά, η Eilish μάς συστήνει το νέο single της, που δεν θα σταματήσουμε να ακούμε.
Το «everything I wanted» δεν έχει καμία σχέση με το «bad guy», που έχει κατακλείσει όλα τα ραδιόφωνα τους τελευταίους μήνες. Πρόκειται για ένα πιο slow κομμάτι και αρκετά πιο συναισθηματικό, που η τραγουδίστρια συνυπογράφει μαζί με τον αδερφό της Finneas O’Connell. Οι δυο τους έγραψαν και έκαναν την παραγωγή του κομματιού από το στούντιο που έχουν στο σπίτι τους, αλλά και στον δρόμο (στην κυριολεξία) στη διάρκεια της περιοδείας της Eilish για το πρώτο της άλμπουμ.
Κεντρικά θέματα του τραγουδιού είναι δύο. Από την μία, οι σκληρές λέξεις που συχνά λέμε οι άνθρωποι μη σκεπτόμενοι τον συναισθηματικό αντίκτυπο που μπορεί να έχουν σε αυτόν που βρίσκεται απέναντί μας και αγνοώντας ότι οι σκέψεις που του δημιουργούμε μπορεί να είναι μέχρι και αυτοκτονικές. Από την άλλη, ο αδερφικός δεσμός, με τον αδερφό ή την αδερφή μας να είναι συχνά ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους που μπορεί να μάς θυμίσει όλους τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να δίνουμε σημασία στα λόγια των άλλων και για τους οποίους αξίζει να συνεχίσουμε να ζούμε.
Σε δελτίο τύπου, μάλιστα, η τραγουδίστρια σχολίασε: «Αυτό το τραγούδι το γράψαμε εγώ και ο αδερφός μου ο ένας για τον άλλον. Ό,τι κι αν συμβαίνει, πάντα ήμασταν και πάντα θα είμαστε εκεί για να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μάκης Παπασημακόπουλος, Chevy, K.atou, Γιάννης Καντέα - Παπαδόπουλος και Miss Trouli μοιράζονται λόγους και αγαπημένα tracks
Ο κορυφαίος Αυστραλός καλλιτέχνης μιλά με θαυμασμό για το γκρουπ και περιγράφει τη δύναμη της ζωντανής μουσικής
Ο χολιγουντιανός σταρ συνεργάστηκε με τον μυστηριώδη μουσικό σε ένα νέο βίντεο
Το talk of the town της νυχτερινής Αθήνας που δεν πρέπει να χάσεις
Μια νέα κυκλοφορία από την εταιρεία «Μικρός Ήρως»
Το «Don’t be Dumb» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Ιανουαρίου 2026
Όπως κάθε χρόνο, ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Εμείς, τα μέλη του συγκροτήματος Χειμερινοί Κολυμβητές, βρήκαμε μια άλλη λύση, προσωρινή βέβαια
Η στροφή στο festive listening ξεκινά όλο και νωρίτερα
Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού Thievery Corporation επιστρέφουν
Το bonus day της σταρ της ποπ που θα ήθελε να ζήσει κάθε εργαζόμενος.
Ένα από τα σημαντικότερα γκρουπ των 90s θα πλαισιώσει τον headliner Moby
Λόγω θεμάτων υγείας των μελών της θρυλικής μπάντας
Δύο καλλιτέχνες από τη Σύρο επανερμηνεύουν το κλασικό τραγούδι ως σύγχρονη αφήγηση για τον έλεγχο, την εξάρτηση και τις σχέσεις που παγιδεύουν
Ο Λευκός Οίκος δείχνει να τo απολαμβάνει
«Δεν θα ήθελα να είμαι στην κριτική επιτροπή για το ελληνικό τραγούδι», πρόσθεσε ο τραγουδιστής
Οι παραγωγοί του Voice 102.5 μιλούν για το ραδιόφωνο
Το απόλυτο electronic event λίγο πριν αλλάξει η χρονιά by For303, Blend και Yucatan
Η βραδιά που φέρνει την απόλυτη festive house εμπειρία στην Αθήνα
Η επίσημη ανακοίνωση της EBU μετά τις αποχωρήσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.