Μουσικη

Night Out

Εβδομάδα με χαουζάδες, βετεράνους και «μοντέρνους» DJ-παραγωγούς, edits, ντισκομπάλες

4169-207182.JPG
Γιώργος Δημητρακόπουλος
ΤΕΥΧΟΣ 466
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
59157-129124.jpg

Λίγο πριν το πρώτο Κids Are Alright και τον Εrol Alkan στο Ρομάντσο (1/2) η εβδομάδα έχει χαουζάδες, βετεράνους και «μοντέρνους» DJ-παραγωγούς, edits και ντισκομπάλες.

24/1

» Παρασκευή βράδυ αμερικάνικη house ιστορία από τον Jihad Muhammad, εμπνευστή των Band The Drum parties στο πλαίσιο του Cariocas Nights. Tramp, Βουτάδων 36, Γκάζι (23.00/€10 με ποτό)

» Για μεγαλύτερες ταχύτητες και techno τσέκαρε τον Καναδό παραγωγό Mathew Jonson.Playground, Αμερικής 6 (00.00/€15 με ποτό)

» Αν προτιμάς τις μαύρες μουσικές και το νεύρο του Blend τον ακούς μαζί με την Anna Mystic στο σιγουράκι Mammy Hot Daddy Cool με dancehall, reggae και κόρνες. Βios (23.00/Free)

25/1

» Kαλεσμένους από Βελιγράδι έχουν οι Amateurboyz στη βραδιά FFEEDD parties με την περίπτωση των Kompleks (Plimsoll US, Bored Audio). O Bole και ο Νele παίζουν deep & dark house μέχρι death disco, χωρίς να λένε όχι σε edits και aor disco. Six Dogs (12.00/€5)

» Πολύ καλή και εξωτική περίπτωση ο Τούρκος παραγωγός Gantz (Emir Ongun) με dubstep. Tσέκαρε το «Sounds Of Instanbul» mix στο soundcloud. Μαζί του οι resident DJs της βραδιάς Big Bang, οι Billy Widz & Jeph1, καθώς και οι MUCO και Duckem σε warm up και closing sets. Bios (23.00/Free)

» Ο Iσπανός dj και παραγωγός (Pura Music) Ηector Couto με tech house για τα γενέθλια των ΟnOff πάρτι του Βlend. KooKoo (00.00/€10 ως τις 02.00 και €12 μετά)

» Ο Γάλλος Arnaud Rebotini, ιδρυτής των Black Strobe σε house, techno, electro. Μαζί και η Olga Kouklaki. Pixi, (22.00/€10 με ποτό)

» Swift Records label night από τον G Pal με τους Ανδριανό Παπαδέα και Γιώργο Σεράγο σε b2b set. Μαζί οι Brouss, Σάκης Τριανταφύλλου στα ντεκ. Playground

» Ο DJ και παραγωγός Dale Howard από το Λίβερπουλ με κυκλοφορίες σε Get Physical και Off Recordings σε ένα house party. Mαζί του Μιχάλης Σαφράς και C J Jeff. Dybbuk, Λουκιανού 6, Κολωνάκι (00.00/€15 με ποτό)

» Society new wave στο DeathDisco με 80s, electro, gothic, από τους Λεωνίδα Σκιαδά και Jeremy. (23.00/€5 με μπίρα)

» Ο resident DJ George Fakinos του Second Skin με guest τον George X Tyrrant σε industrial, EBM, gothic.

gdim400@gmail.com

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λουκάς Καρυτινός: Συνέντευξη με τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών και διακεκριμένο μαέστρο.
Λουκάς Καρυτινός: Η όπερα είναι η καρδιά μου και η συμφωνική μουσική η σκέψη μου

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, ο διακεκριμένος στην Ελλάδα και το εξωτερικό μαέστρος, μιλάει για τη μουσική αλλά και την εκτός μουσικής ζωή, με αφορμή τη συναυλία στο Ηρώδειο στις 12 Ιουλίου, όπου θα διευθύνει την ΚΟΑ με σολίστ την Κάτια Μπουνιτιασβίλι

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.