Μουσικη

Νέοι Simple Minds με δύο άλμπουμ και περιοδεία

Δείτε το βίντεο κλιπ του τραγουδιού «For One Night Only» και τις συναυλίες που ανακοινώθηκαν

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Simple Minds.jpg
© facebook.com/simpleminds

40 χρόνια Simple Minds, με live άλμπουμ, συλλογή και νέα περιοδεία: Δείτε το βίντεο κλιπ από τη διασκευή τους στο «For One Night Only» του King Creosote.

Διαφέρουν και πιστεύουν πως μπορούν ακόμα να αγγίξουν τους ανθρώπους. Γιορτάζοντας τη συμπλήρωση 40 ετών, οι Simple Minds κυκλοφόρησαν το «Live In The City Of Angels» στις 4 Οκτωβρίου, κυκλοφορούν στις 1 Νοεμβρίου τη συλλογή «40: The Best Of – 1979-2019», που θα περιλαμβάνει κλασικές επιτυχίες τους αλλά και νέα τραγούδια και θα κυκλοφορήσουν στον κόσμο παίζοντας ζωντανά για τους πολυάριθμους ακροατές τους. Διασκευάζοντας το «For One Night Only» του King Creosote, κυκλοφόρησαν ένα βίντεο κλιπ για να μας βάλουν στο κλίμα. 

Simple Minds - For One Night Only

Μιλώντας για τις εξελίξεις που αφορούν στην μπάντα ο frontman Jim Kerr δήλωσε πως «οι Simple Minds είναι διαφορετικοί τώρα. Δεν είμαστε μια ροκ στοκ μπαντα αλλά δεν έχουμε αλλάξει το line up για να είμαστε κουλ. Το κάναμε γιατί είναι σπουδαίο να έχεις τόσους καταπληκτικούς παίκτες μαζί. Είμαι ευγνώμων για την καριέρα που είχαμε, αλλά είμαι αρκετά τρελός για να σκεφτώ πως μπορούμε ακόμα να χτυπήσουμε νέα επίπεδα. Αυτό είναι που κάνουμε, γράφουμε, ηχογραφούμε και παίζουμε ζωντανά». 

Η συλλογή αποτελεί μια υπενθύμιση μιας από τις πιο μουσικά ποικίλες και περιπετειώδεις σταδιοδρομίες της βρετανικής μουσικής, που είδε τους Simple Minds να ηχογραφούν μερικές από τις πιο εντυπωσιακές και εφευρετικές μουσικές της περιόδου μετά το πανκ.

sm40expld1200.jpg

«Υπήρξαν πολλές διαφορετικές ενσαρκώσεις των Simple Minds, αλλά διατηρήσαμε πάντα την ταυτότητά μας. Μια κληρονομιά μπορεί να είναι επιβάρυνση αν το επιτρέπετε. Για εμάς, έχει ενδυναμωθεί» σημειώνει ο κιθαρίστας Charlie Burchill.

Simple Minds - Sanctify Yourself (Live in the City of Angels)

Ξεκινώντας από τις 28 Φεβρουαρίου 2020 την περιοδεία τους στη Νορβηγία και ολοκληρώνοντας τις εμφανίσεις τους στη Γλασκώβη της Σκωτίας, η τουρνέ των Simple Minds είναι μια από τις ατραξιόν της χρονιάς που έρχεται. Μέχρι να τους δείτε από κοντά, δείτε ξανά και ξανά το νέο τους βίντεο κλιπ. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.