Μουσικη

Ακούστε το νέο τραγούδι της King Princess

Το ανερχόμενο όνομα της alternative pop εμφανίζεται στις σελίδες του Playboy και γράφει ένα τραγούδι για αυτό

Μάνος Νομικός
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η 20χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια εμφανίζεται στο νέο τεύχος του Playboy και γράφει το τραγούδι «Playboy School of Pop»

Γράψαμε για την Lizzo, με την καριέρα της πραγματικά να έχει απογειωθεί. Θα είναι η King Princess το επόμενο μουσικό big thing; Στις 25 Οκτωβρίου κυκλοφορεί το ντεμπούτο άλμπουμ της alternative pop τραγουδίστριας με τίτλο «Cheap Queen» από την Zelig / Columbia. Όταν βέβαια βλέπεις μία ανερχόμενη Αμερικανίδα πριν καν βγάλει ολοκληρωμένο άλμπουμ να κάνει sold out σε venues 2500 ανθρώπων στο Λονδίνο (τύπου «σαρδέλες», «ο ένας πάνω στον άλλο», διαβάζοντας τον αγγλικό τύπο), εδώ «κάτι ψήνεται».

King Princess

Γεννήθηκε στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης και το πραγματικό της όνομα είναι Mikaela Straus, με κάποιους από τους προγόνους της να είναι συνιδιοκτήτες των καταστημάτων Macy’s και κάποιους άλλους να χάνονται στο ναυάγιο του Τιτανικού, καταλαβαίνετε. Ο πατέρας της ήταν ηχολήπτης και η ίδια μεγάλωσε κυριολεκτικά μέσα σε ένα στούντιο ηχογραφήσεων.

Τον Φεβρουάριο 2018 κυκλοφορεί το πρώτο της single με τίτλο «1950» και το τραγούδι εκτοξεύεται στην κυριολεξία μετά από ένα retweet του δημοφιλούς Βρετανού τραγουδιστή και ηθοποιού Harry Styles. Ακολουθεί το EP «Make My Bed» από την δισκογραφική Zelig του Mark Ronson και ζωντανές εμφανίσεις σε φεστιβάλ όπως Coachella, Glastonbury και Lollapalooza.

Ο φετινός Οκτώβρης της φέρνει το πρώτο της ολοκληρωμένο άλμπουμ με τίτλο «Cheap Queen», με την ίδια να εμφανίζεται ακόμα και μέσα στις σελίδες του περιοδικού Playboy, ανάμεσα στην Kylie Jenner και τον Travis Scott. Η ίδια δεν δίστασε μάλιστα να γράψει ένα upbeat pop κομμάτι ειδικά για την περίσταση, κομμάτι με τίτλο «Playboy School of Pop», το οποίο ακούμε εδώ.