Μουσικη

Το Steam Athens επιστρέφει βάζοντας φωτιά στις νύχτες της πόλης

To hot spot της ηλεκτρονικής μουσικής της Αθήνας υπόσχεται ένα δυνατό χειμώνα

Ζένια Πιττακή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το opening του Steam Athens θα γίνει με ένα ξεχωριστό διήμερο στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου

Οι παραλίες απομακρύνονται από το οπτικό μας πεδίο, η πόλη μας τυλίγει ξανά στους έντονους ρυθμούς της και η ζωή συνεχίζει τη ρουτίνα της. Ευτυχώς όμως υπάρχει το Steam Athens για να ζωντανεύει τις νύχτες μας.

Στην καρδιά της Αθήνας, εκεί στον αριθμό 3 της οδού Ευρυμέδοντος, υπάρχει ένα μέρος που εκπροσωπεί μια γενιά νέων χώρων που απευθύνεται αποκλειστικά σε απαιτητικούς clubbers. Το Steam Athens μετρά ήδη 5 χρόνια στη νυχτερινή ζωή της πόλης και από τα dexx του έχουν περάσει μερικά από τα πιο διάσημα ονόματα της underground dance σκηνής όπως οι Adriatique, Bart Skils, Charlotte de Witte, Cuartero, Enrico Sangiuliano, Pig & Dan, Reinier Zonneveld, Guti, Julian Jeweil, Patrice Baumel, The Hacker, Stefano Noferini, Johannes Heil, Fabio Maurizi, FJAAK, Κωνσταντίνος Βήτα, Μιχάλης Δέλτα κ.α.

To underground – industrial chic ύφος του, ο άψογος ήχος του και το παιχνιδιάρικο light system του, μετατρέπουν όλα τα επίπεδα του Steam Athens στο ιδανικό μέρος για την techno και tech-house σκηνή. Από την άλλη, οι special guests και η συνεργασία του με επιτυχημένες ελληνικές ομάδες, όπως Blend, Deep Phase, Watt Athens, Voltage Records, Technotropia, Commercial, Modular Expansion κ.α. έχουν εδραιώσει το Steam στο παγκόσμιο χάρτη των dance clubs. 

Όσο ανιαρή κι αν είναι η μέρα σου, μπορείς πάντα να προγραμματίσεις μια έξοδο στο πιο δυνατό club της πόλης και να ζήσεις μια μοναδική μουσική εμπειρία. Τώρα ετοιμάσου, γιατί το opening του Steam Athens θα γίνει με ένα ξεχωριστό διήμερο στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου. 

Don’t miss it

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου
J.Barnum Manolaco Nicolo  Steve Sai Τrixx

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου
Always Late Anna v Artemhs Mikee St m

Info: Ευρυμέδοντος 3, Γκάζι, 6936660260, fb: Steam Athens