Μουσικη

Lana Del Rey: Πότε θα κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ;

Το πρώτο του single έχει ήδη κυκλοφορήσει

foto_1.jpg
Νικολέττα Σταμάτη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
lana.jpg
instagram.com/lanadelrey

H Lana Del Rey ανακοίνωσε σε συναυλία της στο Δουβλίνο πότε θα κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ «Normal Fucking Rockwell»

Από το 2017 που κυκλοφόρησε το άλμπουμ της «Lust for Life», οι φαν τις Lana Del Rey είχαν ήδη ξεκινήσει να περιμένουν την ανακοίνωση για το πότε θα κυκλοφορήσει το επόμενο έκτο άλμπουμ της. Τον περασμένο Σεπτέμβρη η στιγμή αυτή φάνηκε να πλησιάζει όλο και περισσότερο, όταν το πρώτο single του νέου άλμπουμ κυκλοφόρησε με τον τίτλο «Mariners Apartment Complex».



Έκτοτε η τραγουδίστρια ήταν αρκετά απασχολημένη τόσο με την ποιητική της συλλογή, όσο και με τις συναυλίες της. Στις τελευταίες, μάλιστα, αποκάλυψε και κάποια ακόμα νέα της κομμάτια, ανάμεσα τους και το «hope is a dangerous thing for a woman like me to have - but i have it».

Επιπλέον, σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό RMF Classic Radio το άλμπουμ θα περιλαμβάνει 11 τραγούδια, στα οποία θα ακούσουμε αρκετά τον ήχο της ηλεκτρικής κιθάρας, ενώ τα ονόματα των Marina (Marina and the Diamons), Florence and the Machine, FKA Twigs, Jack Antonoff και Wiz Khalifa φημολογείται ότι ίσως έχουν συνεργαστεί με την Del Rey για αυτό το άλμπουμ, λόγω πολλών κοινών φωτογραφιών τους κατά την περίοδο ηχογράφησής του.



Ωστόσο, το ερώτημα παρέμενε: Πότε θα κυκλοφορήσει το «Normal Fucking Rockwell», όπως θα ονομάζεται το άλμπουμ της; Η απάντηση ήρθε από την ίδια πριν μερικές μέρες, κατά τη διάρκεια μίας συναυλίας της στο Malahide Castle στο Δουβλίνο, όπου μετά το τέλος ενός τραγουδιού η Del Rey ακούγεται να λέει στο κοινό: «Ελπίζω να σας αρέσει το νέο άλμπουμ, θα κυκλοφορήσει σε δύο μήνες». 

Lana Del Rey Official News on Instagram: “I TOLD YALLLLLLL | #LanaDelRey | “And I hope you like the new record, it’s coming out in 2 months” - Lana Del Rey today!!”

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λουκάς Καρυτινός: Συνέντευξη με τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών και διακεκριμένο μαέστρο.
Λουκάς Καρυτινός: Η όπερα είναι η καρδιά μου και η συμφωνική μουσική η σκέψη μου

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, ο διακεκριμένος στην Ελλάδα και το εξωτερικό μαέστρος, μιλάει για τη μουσική αλλά και την εκτός μουσικής ζωή, με αφορμή τη συναυλία στο Ηρώδειο στις 12 Ιουλίου, όπου θα διευθύνει την ΚΟΑ με σολίστ την Κάτια Μπουνιτιασβίλι

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.