Μουσικη

Το νέο video του George Apergis

Ekhowax (Official Video)

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το Ekhowax είναι η δεύτερη προσωπική κυκλοφορία του George Apergis (ιδιοκτήτη της Modular Expansion records). Κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2013 σε 12" συλλεκτικό βινύλιο και digital, το Ekhowax παρουσιάζει μια άλλη διάσταση του καλλιτέχνη επηρεασμένος από το Ντιτρόιτ techno των 90s, συνδυάζοντας με μια dub ατμόσφαιρα από Βερολίνο και ένα ιδιαίτερο φωνητικό που ξεσηκώνει τα dance floors. Την κυκλοφορία συμπληρώνουν 3 remixes, το πρώτο από το δυναμικό δίδυμο NX1 από την Ισπανία δίνοντας μια ποιο σκοτεινή και φουτουριστική άποψη. Το δεύτερο remix είναι από τον θρυλικό πλέον Truncate ο οποίος με το ιδιαίτερο του στυλ δημιούργησε ένα τέλειο εργαλείο για τα clubs με έντονες επιρροές από Σικάγο house. Τέλος ένα πιο βαθύ μινιμαλιστικό μελωδικό remix από τον ανερχόμενο Γάλλο Birth of Frequency.

n

Η κυκλοφορία έχει κάνει ήδη τεραστία επιτυχία και έχει την υποστήριξη από κορυφαία διεθνή ονόματα όπως οι Juan Atkins, Josh Wink, Laurent Garnier, Nina Kraviz, Chris Liebing, Richie Hawtin, Damon Wild, Ben Sims, Jeroen Search, Mark Broom, Technasia, Mikael Jonasson, The Advent, Umek, DJ Hyperactive, DVS1, Micol Danieli, Dave Tarrida, Paul Brtschitsch, Alex Bau, Tommy Four Seven, Rebekah, Developer, Bas Mooy, Advanced Human, Francois X, Space Djz, Speedy J, Slam, Billy Nasty, Alan Fitzpatrick, Perc, Pig & Dan, Raffaelle Attanasio, Johannes Volk, Lee Holman, Diego Hostettler, Thomas Hessler, Unam Zetineb, Mark Morris, Perc, Pfirter και πολλοί άλλοι.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.modularexpansion.com

Μπορείτε να αγοράσετε το βινύλιο σε αυτά τα links Juno records και Decks records καθώς και την digital κυκλοφορία στο Βeatport

n