Μουσικη

Νέα δουλειά από τον Dim Vach

Το τραγούδι του "In Love With A Mermaid" συμπεριλήφθηκε στη συλλογή Buddha Bar

4169-207182.JPG
Γιώργος Δημητρακόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
48341-99474.jpg

Νέο άλμπουμ από τον μουσικό και παραγωγό  Dim Vach με τίτλο "Colours Of The World".  Ο Δημήτρης Βαχαβιώλος ξεκίνησε το μουσικό του ταξίδι με κλασικά κρουστά ενώ η αγάπη του για την  ηλεκτρονική μουσική τον οδήγησε σε  chill, lounge και experimental δρόμους με ηλεκτρονικό ήχο & ethnic επιρροές.

Έχει συνεργαστεί με το project των Sugar House, υπογράφοντας κομμάτια όπως το "Desire" σε συνεργασία με την Ολλανδέζα Marieke Meijer, το οποίο ήταν μια απο τις επιτυχίες του Buddha Bar XIV, το "What's Left Behind" σε συνεργασία με τον κορυφαίο vocalist της house μουσικης σκηνής Jocelyn Mathieu, τo "Looking For Love" ενώ διασκεύασε το ποπ διαμάντι των Everything But The Girl "I Didn't Know I Was Looking For Love."

Για το νέο αυτό πρότζεκτ έγραψε τέσσερα κομμάτια τοποθετημένα σε τέσσερα διαφορετικά σημεία του πλανήτη. Ανατολή, Ασία, Αφρική, Γαλλία. Το ΕP κυκλοφορεί από τη Mahayana Records, ενώ θα ακολουθήσει και μια σειρά από events. Ανάμεσα τους το  κομμάτι "In Love With A Mermaid" το οποίο συμπεριλήφθηκε επίσης στην best seller συλλογή Buddha Bar XV, που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο από την γαλλική George V Rerords. Τσεκ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.