Μουσικη

Psychic Ills

σε 3 δόσεις ψυχεδέλειας

4169-207182.JPG
Γιώργος Δημητρακόπουλος
ΤΕΥΧΟΣ 428
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
37034-83274.jpg

Νew York. New York. Από το ρόστερ της περίφημης Sacred Bones. O Tres Warren και η Elizabeth Hart ακολουθούν εδώ και μία δεκαετία τις ηχητικές τους εμμονές με drone, rock ’n’ roll και kraut ρυθμολογία. Εξειδικευμένοι space-rockers μαγικού ρεαλισμού και ψυχεδελικών μοτίβων. Μετά την πρόσφατη κυκλοφορία τους «One Track Mind», οι Psychic Ills ξεκίνησαν μια x-large περιοδεία στις 7 Φεβρουαρίου από τη Νέα Υόρκη που καταλήγει στη Δανία στις 20 Απρίλιου με nonstop συναυλίες. 3 από αυτές στην Ελλάδα.

An Club. Έναρξη 21.00. Είσοδος €14 (περιορισμένα εισιτήρια διαθέσιμα μέσω eventbrite|€17 (προπώληση/ταμείο) Προπώληση: Tickethouse, Vinyl Microstore, Rhythm Records, Soundeffect Records, psychicills2013-ath.eventbrite.com Στις 24/3. Ακόμη 25/3 στο Stage Club, Λάρισα, και 26/3 στη Μαύρη Τρύπα, Θεσσαλονίκη .

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λουκάς Καρυτινός: Συνέντευξη με τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών και διακεκριμένο μαέστρο.
Λουκάς Καρυτινός: Η όπερα είναι η καρδιά μου και η συμφωνική μουσική η σκέψη μου

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, ο διακεκριμένος στην Ελλάδα και το εξωτερικό μαέστρος, μιλάει για τη μουσική αλλά και την εκτός μουσικής ζωή, με αφορμή τη συναυλία στο Ηρώδειο στις 12 Ιουλίου, όπου θα διευθύνει την ΚΟΑ με σολίστ την Κάτια Μπουνιτιασβίλι

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.