Μουσικη

Η ανερχόμενη μουσική δύναμη του 2016 λέγεται Rosie Lowe

Γιώργος Δημητρακόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μεγάλωσε στο Devon σε ένα ξύλινο σπίτι που έκτισε ο μπαμπάς της στη μέση του πουθενά. Εκεί μεγάλωσε με πολύ μουσική και λογοτεχνία από τον σαξοφωνίστα της τζαζ μπαμπά που κάθε εβδομάδα της έδινε να διαβάζει ένα βιβλίο. Έμαθε επτά διαφορετικά μουσικά όργανα πριν ηχογραφήσει τα πρώτα της κομμάτια στα 8 της χρόνια.

Σπούδασε Popular Music στο Goldsmiths και από τότε ζει στο Λονδίνο. Υπόγραψε συμβόλαιο στην δισκογραφική εταιρεία Domino που την εμπιστεύτηκε σε δύο παραγωγούς. Τον Kwes και τον Dave Okumu των Invisible που φροντίζει και τον ήχο της Jessie Ware. H Rosie έγραψε μουσική και στίχους (τα βιβλία του μπαμπά έπιασαν τόπο) ενώ οι τρεις τους επεξεργάστηκαν το τελικό αποτέλεσμα για το πρώτο της EP The Right Thing στην Λονδρέζικη εταιρεία 37 Adventures.

Τα πρώτα δείγματα, οι sold out εμφανίσεις της με τρία ακόμη κορίτσια στη σκηνή και η υποδοχή από τον βρετανικό τύπο προμηνύουν ότι το 2016 θα είναι η χρονιά της.

Το πρώτο άλμπουμ της Rosie Lowe με τίτλο Control είναι έτοιμο και θα κυκλοφορήσει στις 19 Φεβρουαρίου από την Wolf Tone/Polydor Records σε παραγωγή της ίδιας και του Dave Okumu. Μετά τα singles ‘Right Thing’, ‘Who’s That Girl?’ και το “Worry About Us» σε παραγωγή του Aμερικανού μουσικού και παραγωγού Machinedrum το νέο της τραγούδι λέγεται Woman και αυτό είναι το ολοκαίνουργιο βιντεοκλίπ του >>

 

 <

 image

 CONTROL

Τracklist

1.Run Run Run

2. Who's That Girl?

3. Worry Bout Us

4. Control

5. Woman

6. Intrid

7. So Human

8. Nicole

9. Right Thing

10. I'll Be Gone

11. For You

image

 image

image