Μουσικη

Η Μαρίνα Και Τα Διαμάντια Της

Έρχονται στην Αθήνα

max.jpg
Μάκης Μηλάτος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
27767-62975.jpg

Έλληνες της ποπ - του εξωτερικού που μας επισκέπτονται, to know us betta - που θα `λεγε και ο Χρόνης Εξαρχάκος.

Διότι η κατατρεγμένη φυλή μας διαπρέπει τελευταίως και στην ποπ μουσική και καλό είναι να γνωρίζουμε τι κάνει το αίμα μας στην αλλοδαπή, ειδικά στην Αγγλία: Η Marina and the Diamonds έρχεται τον Ιανουάριο και θα γνωριστούμε από κοντά.

Όπως έχουμε κάνει ήδη με τον Alex Kapranos (Franz Ferdinand), τον Yannis Philippakis (Foals) και την Athena (Andreadis).

image

Απομένει η Tulisa Contostavlos που φαντάζομαι ότι ήδη πολλοί άντρες συμπατριώτες μας θα την έχουν "επισκεφθεί" ήδη το βράδυ μόνοι τους μπροστά στον υπολογιστή και θα έχουν "γνωριστεί".

Και -για να περάσουμε από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού- ο Michael Angelakos, αρχηγός και τραγουδιστής των Passion Pit, που ξεκίνησαν πριν από μερικά χρόνια κι έχουν ήδη κυκλοφορήσει 2 άλμπουμ, ο οποίος εμφανίστηκε πρόσφατα μόνος του σε ραδιοφωνική εκπομπή τραγουδώντας και παίζοντας πιάνο.

Ευκαιρία λοιπόν να γνωριστούμε και με τον Μιχαλάκη (αυτοπροσώπως και χωρίς τους υπόλοιπους) να τραγουδάει: "Constant Conversations" (δείτε το εδώ) κι αν σας αρέσει αναζητήστε και το φετινό τους σινγκλ: "Talk a Walk" όπου μιλάει για τους έλληνες μετανάστες γονείς του και πως βίωσαν την οικονομική κρίση της Αμερικής.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.