Μουσικη

To do list

Μερικά πράγματα που πρέπει να τακτοποιηθούν μετά το Πάσχα

4570-643697.jpg
Παναγιώτης Μένεγος
ΤΕΥΧΟΣ 387
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
21426-47731.jpg

● Να πάω στο live του Daedalus, αυτού του περίεργου ηλεκτρονικού παιδιού της Ninja Tune, την Πέμ. 19/4 στο ΤΩΡΑ!Κ44. (€ 12, 10, 8).

● Να αγοράσω το νέο άλμπουμ των My Wet Calvin «Happened Before», στη σπέσιαλ έκδοση των 5 επτάιντσων που βγαίνει ειδικά για την ελληνική Record Store Day από την Inner Ear.

●  Να κλείσω εισιτήρια για την εμφάνιση του Erol Alkan. Ο DJ του nu rave, πρώτη φορά στην Ελλάδα, στις 4/5 στο Kοο Κοο του Γκαζιού. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η προπώληση, ρώτησε στο Vinyl Microstore πότε…

● Να προλάβω μέχρι τις 30/4 τα φθηνά εισιτήρια των € 59 για το κοντινό Exit Festival στο σέρβικο κάστρο του Νόβισαντ (12-15/7 – Guns’N’Roses, Duran Duran, New Order από γερόντια, Richie Hawtin, Luciano, Art Department και όλη η εθνική της dance).

● Να καταλάβω τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις: «Bob Marley tribute, στον Βοτανικό, 26/4, με τη συμμετοχή των Δημήτρη Σταρόβα, Δέσποινας Ολυμπίου, Μάνου Πυροβολάκη και άλλων».

p_menegos@yahoo.com

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λουκάς Καρυτινός: Συνέντευξη με τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών και διακεκριμένο μαέστρο.
Λουκάς Καρυτινός: Η όπερα είναι η καρδιά μου και η συμφωνική μουσική η σκέψη μου

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, ο διακεκριμένος στην Ελλάδα και το εξωτερικό μαέστρος, μιλάει για τη μουσική αλλά και την εκτός μουσικής ζωή, με αφορμή τη συναυλία στο Ηρώδειο στις 12 Ιουλίου, όπου θα διευθύνει την ΚΟΑ με σολίστ την Κάτια Μπουνιτιασβίλι

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.