Μουσικη

Karma Violens

Η Αθήνα είναι metal…

Παναγιώτης Μένεγος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Οι Karma Violens είναι μια αθηναϊκή extreme metal μπάντα. Το Σάββατο παρουσίασαν στο ΤΩΡΑ!Κ44 το ντεμπούτο άλμπουμ τους ‘Dormancy’. Τους ζητήσαμε να ξεχωρίσουν μερικά πράγματα από την καθημερινότητά τους που είναι metal. Κι εκείνοι παρέδωσαν το μεταλικό μανιφέστο...

“Τα πάντα είναι Metal στην πόλη που ζούμε...

-Ελληνας οδηγός

Υπάρχει πιο μεγάλος κάφρος απο τον έλληνα οδηγό; Μια βόλτα σε κάποιο κεντρικό δρόμο της Αθήνας θα σε πείσει. Οι βρισιές που μπορεί να ξεστομίσει επειδή έχασε το φανάρι, κάνουν τον μεγαλύτερο κάφρο να φαίνεται οπαδός της Patty.

-Βρώμικα

Ο Θάνατος ήρθε απο τα χαμηλά και ήταν κρυμμένος σε λουκάνικο... τα πιο Metal σκηνικά είναι μετά από πρόβες..Η Αθήνα γεμάτη απο μαγαζιά που δουλεύουν 24/7 και δημιουργούν το απόλυτο φρικιαστικό πανηγύρι μες το στομάχι σου...(ξέρετε όλοι οτι δεν λέμε ψέμματα για αυτό)

-Ελληνας πολιτικός

Υπάρχει πιο κακό και μυστήριο ον απο τον έλληνα πολιτικό; Πόσους στίχους απο metal μπάντες έχουμε διαβάσει που να μας θυμίζουν αυτά που ζούμε στις μέρες μας; Πόσες φορές έχουμε νιώσει οργή και ότι θέλουμε να τα σπασουμε με αυτά που μας προκάλει η ελληνική πολιτική; Πόσο πολύ μοιάζουν οι επιθέσεις σε έλληνες πολιτικούς με εξώφυλλα απο αγαπημένους μας δίσκους (Επίθεση στο Κωστή Χατζηδάκη - εξώφυλλο Pantera "Vulgar Display of Power")

-Μetal Nightlife

Μεχρι τελικής πτώσης. Δεν έχουμε παράπονο, σε όλη την Αθήνα μπορούμε να βρούμε ένα μαγαζί που να εκπληρώνει τις επιθυμίες μας.

Σε πολλές περιοχές της πόλης (Εξάρχεια,Γκάζι,Κέντρο,Παγκράτι,Πανόρμου,Αλεξάνδρας κλπ) μπορείς να ζήσεις τον μεταλικό μύθο σου..

-Ελληνας μεταλλάς

Ο αγαπημένος μας. Παράξενος,γραφικός, ξερόλας αλλά με μια φλόγα που τη βρίσκεις σε λίγους. Ευαίσθητος,αντισυμβατικός,γεμάτος (συνήθως) ζωντάνια να υπερασπιστεί αυτό που ακούει και γουστάρει, συνεπής στο να γεμίζει τους συναυλιακούς χώρους και να υποστηρίζει τη μπάντα που γουστάρει (σε σχέση με άλλα είδη μουσικής). Ενίοτε φτιάχνει και μπάντες που αξίζουν τη στήριξή του (και δεν είναι λίγες). ΟΧΙ για τους κόπους, την σκληρή δουλειά, τα λεφτά που σκάει απο την τσέπη του χωρίς διαφήμιση και χορηγούς, αλλά επειδή το αξίζει. Γιατί έχει δυνατή και ωραία παρουσία στο χώρο, μπορεί να κοιτάξει μπάντες απο άλλες χώρες στα μάτια χωρίς να σκεφτεί οτι κατάγεται απο την Ψωροκώσταινα…