Μουσικη

H Lana Del Rey επανέρχεται στο Rockwave

19 Ioυλίου με Summertime sadness στο TerraVibe

Γιώργος Δημητρακόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Νέες αφίξεις στο συναυλιακό καλοκαίρι. Η Lana Del Rey επαναφέρει το summertime sadness στο Rockwave τρία χρόνια μετά την αξιοπρεπέστατη εμφάνισή της τον Ιούλιο του 2013 που γέμισε τα κινητά σε όλες τις κοριτσοπαρέες που κυριαρχούσαν στο κοινό. Η Νεοϋορκέζα τραγουδίστρια Elizabeth Woolridge Grant συνδυάζοντας στο καλλιτεχνικό της όνομα την ηθοποιό των 40s-50s Lana Turner με το μοντέλο της Ford, Del Rey ακούστηκε το 2011 με το viral video του Video Games και ακολούθησαν τα άλμπουμ Born to Die (2012), Ultraviolence (2014) και Honeymoon (2015) που θα παιχτούν live στις 19 Ιουλίου στο TerraVibe.

image

Την ίδια μέρα θα εμφανιστούν οι τσεκαρισμένοι από το Fuzz, Allah- Las με ηλιόλουστο καλιφορνέζικο surf και το πολύ καλό άλμπουμ του 2014 "Worship the Sun". Tη συναυλιακή μέρα συμπληρώνει η 26χρονη Aυστραλέζα μουσικός Lisa Mitchell με neo-folk ήχο.

image

Όσον αφορά στη μέρα των Last Shadow Puppets το line-up έχει συμπληρωθεί με τους Suede του Brett Anderson που περιοδεύουν με το νέο τους άλμπουμ Night Thoughts και τους Dropkick Murphys, The Subways, Turbonegro, The Callas, Despite Everything, Whereswilder.

image

Ιnfo: ΤerraVibe, Mαλακάσα. Στην πρώτη φάση της προπώλησης είσοδος 36€, στη συνέχεια 39€  και μετά 42€, 45€ (ταμείο). Golden Standing Tickets: 60€. V.I.P.:  60€. Προπώληση: Ticket House, Πανεπιστημίου 42, 210 3608366. ticketpro.gr / tickethouse.gr