Μουσικη

H υπερηχητική αγάπη της Μarina Celeste

To νέο single του Ιan Ikon με τη φωνή των Nouvelle Vague

4169-207182.JPG
Γιώργος Δημητρακόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
108952-215875.jpg

Eλληνογαλλική συμμαχία με την τραγουδίστρια των Nouvelle Vague, Marina Celeste και τον συνθέτη Γιάννη Οικονομίδη να παρουσιάζουν το τραγούδι "Supersonic Love".

H Marina Celeste είναι συνθέτρια και τραγουδίστρια στους Νοuvelle Vague του Marc Collin ενώ έχει ήδη μια αξιόλογη προσωπική δισκογραφία με άλμπουμ όπως τα Acidulé, Cinéma Enchanté, The Angel Pop και New Waves σε chanson, bossanova ύφος.

image

Ο Ian Ikon (Γιάννης Οικονομίδης) δραστηριοποιείται στο χώρο της οπτικής επικοινωνίας αλλά και στο χώρο της μουσικής και της σύνθεσης. Στη δισκογραφία έκανε την εμφάνισή του με το ψευδώνυμο Lunicon και ένα instrumental άλμπουμ, με τίτλο “Μonths”. 

image

Το Νοέμβριο του 2012 κυκλοφόρησε από την Universal Music, το EP “Like a Star” με τον  πρώην τραγουδιστή των Archive, Craig Walker. Το 2014 παρουσίασε τη Νatalia Corvington με το τραγούδι “Everywhere I Go” για το οποίο έγραψε την μουσική, τους στίχους και έκανε την παραγωγή ενώ στις αρχές του 2015 συνεργάστηκε με μια νέα τραγουδίστρια, την Afrodite, που κάνει το δισκογραφικό της ξεκίνημα με το τραγούδι “Τhe End of Falling” σε στίχους και μουσική του ίδιου.

*To Supersonic Love κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από την Minos/EMI.

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.