Κινηματογραφος

Nova on demand: Ταινία θέλω, τώρα την θέλω

Φεβρουάριος και Μάρτιος με σινεμά όπως και όποτε το θέλεις

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

«Ααα, πάλι διαφημίσεις. Συγνώμη, μωρό μου, εγώ πάω να κοιμηθώ». Και έτσι μένεις πάλι μόνος να δεις την ταινία. Δεν μπορείς να τη σταματήσεις, έχει ήδη παρακολουθήσει τη μισή και αν την αφήσεις ίσως να μην την ξαναδείς. Και ας τη δεις μόνος σου. Αλλά αφού υπάρχει το Nova on demand, μην ανησυχείς.

Με το Nova on demand βλέπεις αυτό που θέλεις, όποτε το θέλεις. Στην tv, στο pc, στο tablet ή στο smartphone. Και αν θέλεις τη σταματάς, ξαναβλέπεις εκείνη τη σκηνή του Divergent, γιατί πετάχτηκες στην κουζίνα να δεις πώς τα πάει το ψητό στο φούρνο. Και ποτέ πια το μωρό σου δεν θα σου πει «όχι άλλες διαφημίσεις, νυστάζω».

Τον Φεβρουάριο (και τον Μάρτιο) στη Nova έχει πλήθος ταινιών on demand, πάρε το μωρό σου αγκαλιά και πέρνα μέσα από τον τρόμο της νέας βερσιόν του Μωρού της Ρόζμαρι και, αν φοβάται, δείτε τον Τιτανικό που μπορεί να βουλιάζει αλλά η αγάπη κερδίζει ακόμα και παγόβουνα. Μια ακόμα καλή επιλογή είναι το Divergent, μια εξαιρετική ταινία για την όψη της διαφορετικότητας στο κοντινό μέλλον, και αν θέλει να γελάσει υπάρχει και το Μuppets Most Wanted. Και όχι μονο, υπάρχουν ακόμα δεκάδες ταινίες να διαλέξετε για να δείτε μαζί. 

Kερασάκι στην τούρτα! On demand όποτε θελήσεις και η τελετή απονομής των φετινών Όσκαρ. Πάτησε εδώ για το πρόγραμμα των on demand ταινιών –αλλά και σειρών– της Nova.