Κινηματογραφος

Tι θα δούμε τη βραδιά των Oscars;

Ο Neil Patrick Harris αποκαλύπτει μερικά spoilers

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα πολλά spoilers είναι κακό πράγμα. Τα λίγα –έως ελάχιστα– spoilers όμως κάνουν καλό και ανοίγουν ακόμα περισσότερο την όρεξη για αυτό που περιμένουμε όλοι να δούμε την Κυριακή το βράδυ - χαράματα Δευτέρα, από τα κανάλια Novacinema.

Έτσι, στις δεκάδες συνεντεύξεις που δίνει αυτές τις ημέρες ο φετινός παρουσιαστής Neil Patrick Harris, άφησε μερικές (πολύ αόριστες, είναι η αλήθεια) αποκαλύψεις να διαρρεύσουν για τη λαμπερή τελετή και το περιεχόμενό της.

Ένα από τα μεγάλα ατού κάθε χρονιά είναι η έναρξη της τελετής της απονομής, εκεί που παρουσιάζονται οι υποψήφιες ταινίες και οι καλλιτέχνες και οι δημιουργοί στις πιο χαρακτηριστικές σκηνές. Κάθε χρόνο γίνεται προσπάθεια να είναι αυτή η παρουσίαση όλο και πιο έξυπνη, με ευρηματικό χιούμορ, θέαμα, οπτικά εφέ, συγκίνηση και εκπλήξεις.

Όπως δήλωσε στο ABC News: «Έχουμε βρει μία ιδέα που νομίζουμε ότι θα είναι μοναδική στον κινηματογράφο αλλά και πολύ cool για όσους θα την παρακολουθήσουν ζωντανά… θα είναι cool ακόμα και για όσους θα την παρακολουθήσουν από το σπίτι».

Ο Neil Patrick Harris παρουσιάζει για πρώτη φορά τα Oscars και δηλώνει: «Είμαι μάγος. Γι’ αυτό και δεν θα μου έκανε έκπληξη αν υπήρχε και λίγη μαγεία στην τελετή».

Εκτός από την ιδέα-έκπληξη και τη μαγεία, συμπλήρωσε ότι θα υπάρχουν και αρκετά μουσικά νούμερα. Ανάμεσα σε αυτά είναι και η εμφάνιση της (φρεσκο-αρραβωνιασμένης) Lady Gaga στα Oscars όπου θα ερμηνεύσει ένα τραγούδι – τι άλλο;– με τογνωστό της επεισοδιακό τρόπο.

Τραγούδι θα ερμηνεύσει και η Jennifer Hudson η οποία έχει κερδίσει Oscar Β΄ Γυναικείου Ρόλου το 2006 για τη μουσική ταινία Dreamgirls – ένα φιλμ βασισμένο στην ιστορία της Νταϊάνα Ρος και των Supremes.


*Όλο τον Φεβρουάριο, με αφορμή τα Oscar, τα κανάλια Novacinema στρώνουν το κόκκινο χαλί με πάνω από 100 ταινίες On Demand για να τις απολαμβάνεις όποτε εσύ θέλεις.

Την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου στις 03:30, τα κανάλια Novacinema1 & Novacinema1HD προβάλλουν, για 18η συνεχόμενη χρονιά την λαμπερή Τελετή Απονομής των Βραβείων Oscar, ζωντανά και αποκλειστικά.