Κινηματογραφος

Τσουνάμι αστέρων στην παρουσίαση των Oscar

Οι λαμπεροί «βοηθοί» του Neil Patrick Harris στη φετινή απονομή

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μένει λιγότερο από μια εβδομάδα για τη φετινή απονομή των βραβείων Oscar και, αναμενόμενο, τα πιο δημοφιλή κινηματογραφικά βραβεία του πλανήτη μπορούν να διαθέτουν παρουσιαστές ανάλογου διαμετρήματος.

Ο φετινός κεντρικός παρουσιαστής Neil Patrick Harris έχει τη λάμψη και το πνεύμα που απαιτείται, αλλά με την Jennifer Aniston δίπλα του η παρουσίαση αποκτά άλλο αέρα.

Και για να είμαστε πιο «συγκεκριμένοι» δεν πρόκειται απλά για αέρα διασημότητας, αλλά τσουνάμι αστέρων στη φετινή απονομή. Ο κατάλογος είναι μακρύς και εντυπωσιακός.

Ας ξεκινήσουμε από τις τελευταίες προσθήκες, όπως οι Nicole Kidman, Gwyneth Paltrow και Channing Tatum και συνεχίζουμε με τους Liam Neeson, Idris Elba, Eddie Murphy αλλά και τον ηθοποιό του «The Fault in Our Stars» Ansel Elgort.

Το «παρών» θα δώσει και η πρωταγωνίστρια του «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι» Dakota Johnson αλλά και η υπέροχη (ενήλικη πια) Chloe Grace Moretz, καθώς και οι Jason Bateman, Chris Evans και Jennifer Lopez.

Εκεί θα είναι και η Jennifer Aniston, παρότι η εξαιρετική της ερμηνεία στο «Cake» πέρασε απαρατήρητη από την επιτροπή, ενώ επιβεβαιώθηκε και η συμμετοχή των John Travolta, Jessica Chastain, Ben Affleck, Chris Pine και Sienna Miller.

Οι δύο φρέσκιες μαμάδες του Χόλιγουντ, που θα αφήσουν για λίγο χωρίς προσοχή τα πορτ μπεμπέ και θα δώσουν αγαλματίδιο σε νικητές, είναι η Scarlett Johansson και η Zoe Saldana. Τέλος, στην παρουσίαση των φετινών Oscar θα συμμετέχουν και οι Naomi Watts, Chiwetel Ejiofor, Kevin Hart, Shirley Maclaine και Chris Pratt.


*Όλο τον Φεβρουάριο, με αφορμή τα Oscar, τα κανάλια Novacinema στρώνουν το κόκκινο χαλί με πάνω από 100 ταινίες On Demand για να τις απολαμβάνεις όποτε εσύ θέλεις.

Την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου στις 03:30, τα κανάλια Novacinema1 & Novacinema1HD προβάλλουν για 18η συνεχόμενη χρονιά τη λαμπερή Τελετή Απονομής των Βραβείων Oscar, ζωντανά και αποκλειστικά.