Κινηματογραφος

The Running Man: Το επόμενο φιλμ του Έντγκαρ Ράιτ είναι γεμάτο αστέρες

Γκλεν Πάουελ, Μάικλ Σέρα, Τζος Μπρόλιν ανάμεσα στο απολαυστικό καστ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το λαμπερό καστ του «The Running Man»
Το λαμπερό καστ του «The Running Man» © EPA

The Running Man: Το επόμενο φιλμ του Έντγκαρ Ράιτ είναι γεμάτο αστέρες - Γκλεν Πάουελ, Μάικλ Σέρα, Τζος Μπρόλιν ανάμεσα στο καστ

Ο Έντγκαρ Ράιτ είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς Βρετανούς σκηνοθέτες της νέας γενιάς, με ταινίες όπως τα «Hot Fuzz», «Shaun of the Dead» και «Scott Pilgrim vs. The World» στο ενεργητικό του. Με κομιστικό ύφος, προσοχή στη λεπτομέρεια, ποπ ευαισθησίες και απίθανες μουσικές επιλογές, ο Ράιτ έχει αναρίθμητους φανατικούς θαυμαστές, και κάθε νέα του ταινία αποτελεί μέγα γεγονός στους κύκλους των σινεφίλ.

Το επόμενο πρότζεκτ του συμπαθέστατου Βρετανού δεν αποτελεί εξαίρεση λοιπόν, με τον Ράιτ να αναλαμβάνει αυτή τη φορά να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το μυθιστόρημα «The Running Man» του Στήβεν Κίνγκ! Το βιβλίο, το οποίο κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 1982, λαμβάνει χώρα στο δυστοπικό μέλλον του 2025 - όπου ένας άνεργος νεαρός με οικονομικά προβλήματα αναγκάζεται να λάβει μέρος σε ένα δολοφονικό reality show, με σκοπό να υποστηρίξει την οικογένειά του.

Το βιβλίο μεταφέρθηκε για πρώτη φορά στην μεγάλη οθόνη το 1987, με τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ στον πρωταγωνιστικό ρόλο να παραδίδει μία από τις πιο καλτ ερμηνείες του - και την ιστορία να διανθίζεται με πολυάριθμες σκηνές κατασκοπευτικής δράσης, εντυπωσιακά ανθρωποκυνηγητά, εκρηκτικά πιστολίδια και άλλα πολλά.

Το λαμπερό καστ του «The Running Man» 

Πέρα από τη συμμετοχή του Ράιτ στην παραγωγή, αυτό που μας έχει κινήσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον είναι το λαμπερό καστ του επερχόμενου φιλμ, το οποίο φαίνεται να συσσωρεύει μερικά από τα πιο δημοφιλή και ενδιαφέροντα νέα ταλέντα του σύγχρονου Χόλιγουντ! Συγκεκριμένα στην ταινία αναμένεται να απολαύσουμε τον γοητευτικότατο Γκλεν Πάουελ, ο οποίος έχει εκτοξευθεί στην κορυφή του star system με τις φλογερές εμφανίσεις του στα «Tοp Gun: Maverick» και «Anyone But You», την εντυπωσιακή Κέιτι Ο’ Μπράιαν, η οποία μαγνήτισε τα βλέμματα με την ερμηνεία της στο «Love Lies Bleeding» στις αρχές του έτους, καθώς και τον Μάικλ Σέρα, ο οποίος έχει ξανασυνεργαστεί με τον Ράιτ στην ταινία «Scott Pilgrim vs. the World» του 2010. Το καστ συμπληρώνουν η νεαρή Εμίλια Τζόουνς, η οποία ξεχώρισε στο οσκαρικό «CODA» του 2021, καθώς και ο ανυπέρβλητος Τζος Μπρόλιν («No Country for Old Men», «Dune», «Avengers: Endgame») στο ρόλο ενός αδίστακτου καναλάρχη.

Το κόνσεπτ ενός δολοφονικού reality show σε έναν κόσμο που μαστίζεται από την ανισότητα και την ανεργία αποτελεί δημοφιλέστατο δραματουργικό εργαλείο, με πολυάριθμες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές («The Hunger Games», «Battle Royale», «Gamer», «Squid Game») να το χρησιμοποιούν κατά κόρων. Η νέα αυτή εκδοχή του «Running Man» αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα το 2025.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.