Κινηματογραφος

Μόργκαν Φρίμαν για το θέατρο: Είναι δύσκολο για μένα πια, την τελευταία φορά ξέχασα τα λόγια μου

Ο ηθοποιός έφτασε αισίως τα 87 του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μόργκαν Φρίμαν για το θέατρο: Είναι δύσκολο για μένα πια, την τελευταία φορά ξέχασα τα λόγια μου
© EPA/DAVID MAXWELL

Mόργκαν Φρίμαν: Τι αναφέρει για το θέατρο 

Ο ηθοποιός Mόργκαν Φρίμαν αποκάλυψε ότι κάποτε ξέχασε τα λόγια του σε ένα «τρομακτικό» περιστατικό κατά την διάρκεια θεατρικής παράστασης. 

Ο 87χρονος Μόργκαν Φρίμαν δήλωσε στο Good «Morning Britain» ότι η θεατρική δουλειά είναι «πολύ δύσκολη πρόκληση για μένα» και δήλωσε ότι δεν θα το ξαναδοκιμάσει.

Ο Φρίμαν εμφανίστηκε τελευταία φορά στη σκηνή ως «David Boles» στο έργο του Dustin Lance Black «8», για τη δίκη «Perry κατά Schwarzenegger», η οποία οδήγησε στην ανατροπή της τροπολογίας που απαγόρευε τους γάμους μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου στην Καλιφόρνια.

«Την τελευταία φορά που θυμάμαι να βρίσκομαι στη σκηνή, ξέχασα τα λόγια μου και δεν μπορώ να σας πω πόσο τρομακτικό είναι αυτό. Στις ταινίες δεν συμβαίνει αυτό, αν ξεχάσεις τις ατάκες σου απλά λες, εντάξει ποια ήταν αυτή η ατάκα πάλι; Και κάποιος σου τη δίνει. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό στη σκηνή και φοβάμαι να πάω πίσω και να το δοκιμάσω», ανέφερε. 

Ο Φρίμαν μίλησε επίσης για την ευχαρίστησή του που δουλεύει στην τελευταία σειρά του κατασκοπευτικού θρίλερ «Special Ops: Lioness» της Paramount+.

«Σίγουρα απολαμβάνω να δουλεύω, να έχω μια τύχη, όπως ήταν, να μπορώ να συνεχίσω όπως είμαι, παίζοντας αυτόν τον ρόλο», είπε. «Αλλά αυτό το καστ είναι ένα από τα κορυφαία σημεία της ζωής μου, είμαι ενθουσιασμένος με τον εαυτό μου».

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Φρίμαν κέρδισε το Όσκαρ καλύτερου δεύτερου γυναικείου ρόλου για την ταινία Million Dollar Baby, ενώ είναι επίσης γνωστός για τους ρόλους του στις ταινίες Shawshank Redemption (1995), Driving Miss Daisy (1990) και Invictus (2009).

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.