Κινηματογραφος

O Τομ Χόλαντ θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν: «Ήταν το τηλεφώνημα της ζωής μου»

Ο 28χρονος ηθοποιός θα συμμετάσχει στο πλευρό του Ματ Ντέιμον

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Τομ Χόλαντ θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν
O Τομ Χόλαντ θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν © EPA

O Τομ Χόλαντ θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν - Ο 28χρονος ηθοποιός θα συμμετάσχει στο πλευρό του Ματ Ντέιμον

Στην νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν αναμένεται να συμμετάσχει ο Τομ Χόλαντ, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος στο Good Morning America.

Νέες πληροφορίες συνεχίζουν να αποκαλύπτονται όσον αφορά την επόμενη ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν, ρίχνοντας σιγα-σιγά φως στο πολυαναμενόμενο πρότζεκτ. Μετά την είδηση πως ο Ματ Ντέιμον αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο φιλμ, αναφορές τώρα λένε πως ο Τομ Χόλαντ πρόκειται επίσης να συμμετάσχει στην ταινία, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2026.

Ο Χόλαντ επιβεβαίωσε τις αναφορές στο «Good Morning America», λέγοντας πως, ναι, πρόκειται να συμμετάσχει στο επερχόμενο φιλμ και πως είναι κατενθουσιασμένος: «Νοιώθω μεγάλη τιμή αλλά δεν μπορώ να σας πω τίποτα περισσότερο γιατί, για να σας πω την αλήθεια, ούτε εγώ ο ίδιος δεν ξέρω κάτι παραπάνω!» δήλωσε ο 28χρονος ηθοποιός. «Όταν προέκυψε η ευκαιρία, ήταν το τηλεφώνημα της ζωής μου. Μου θύμισε όταν έλαβα το τηλεφώνημα για τον "Spider-Man" πριν από δέκα ολόκληρα χρόνια. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος, και είμαι πάρα πολύ περήφανος» συμπληρώνει.

Tom Holland talks new non-alcoholic beer brand


Ο Κρίστοφερ Νόλαν είναι περίφημος για τη μυστικότητα που επιδιώκει στην παραγωγή των ταινιών του, με τα σενάρια να αποστέλλονται αποκλειστικά στους ηθοποιούς και μόνο τυπωμένα σε ειδικό κόκκινο χαρτί, προς αποφυγή φωτοαντιγράφων. Ο Χόλαντ παραδέχτηκε πως δεν έχει ιδέα τι πραγματεύεται το επερχόμενο φιλμ, αλλά πως αυτό δεν έχει σημασία: «Δέχτηκα να συμμετάσχω χωρίς να έχω δει το σενάριο γιατί έχω 100% εμπιστοσύνη στον Νόλαν» δήλωσε ο ηθοποιός με σιγουριά.

Ο Χόλαντ εκτοξεύθηκε στην κορυφή της χολιγουντιανής αφρόκρεμας το 2016, όταν ανέλαβε να ενσαρκώσει τον Spider-Man στη μεγάλη οθόνη. Από τότε, ο χαρισματικός Βρετανός έχει φορέσει τη στολή του Ανθρώπου-Αράχνη σε έξι ταινίες, και έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμες ακόμη παραγωγές υψηλών προδιαγραφών. Ο Χόλαντ δήλωσε πρόσφατα πως η επόμενη κινηματογραφική περιπέτεια του Spider-Man είναι έτοιμη να ξεκινήσει γυρίσματα, και πως το σενάριο «χρειάζεται δουλειά, αλλά είναι σε καλό δρόμο».

Το επερχόμενο φιλμ του Νόλαν από την άλλη, αποτελεί ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα πρότζεκτ των επόμενων ετών - μιας και ακολουθεί την κολοσσιαία εισπρακτική και οσκαρική επιτυχία του πολυσυζητημένου «Oppenheimer». Το φιλμ αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα στις αρχές του 2025, και πρόκειται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 17 Ιουλίου του 2026.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.