Κινηματογραφος

Με άρωμα... μυρτιλλόπιτας η προβολή του νέου θρίλερ «Heretic» με τον Χιου Γκραντ

Η εταιρία παραγωγής μόλις ανακοίνωσε έναν ακόμη λόγο που η ταινία αναμένεται να ξεχωρίσει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O χαρισματικός Χιού Γκραντ σε έναν ανατριχιαστικό κόντρα-ρόλο
O χαρισματικός Χιού Γκραντ σε έναν ανατριχιαστικό κόντρα-ρόλο © Χ

Το νέο θρίλερ «Heretic» με τον Χιού Γκραντ μυρίζει... μυρτιλλόπιτα - Η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής - Ποιες κινηματογραφικές αίθουσες αφορά

Το επερχόμενο «Heretic» της A24 αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα horror films της σεζόν, επιστρατεύοντας τον χαρισματικό Χιου Γκραντ για έναν ανατριχιαστικό κόντρα-ρόλο. Το trailer της ταινίας κίνησε το ενδιαφέρον του κοινού όταν κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες, η εταιρία παραγωγής ωστόσο μόλις ανακοίνωσε έναν ακόμη λόγο που το φιλμ αναμένεται να ξεχωρίσει.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Variety, οι κινηματογράφοι Alamo των Ηνωμένων Πολιτειών αναμένεται να συνοδεύσουν την προβολή του φιλμ με... άρωμα μύρτιλλο! Κατά τη διάρκεια μίας συγκεκριμένης σκηνής, οι αίθουσες θα πλημμυρίσουν με άρωμα μυρτιλλόπιτας, με σκοπό την πλήρη εμβύθιση των θεατών στην κινηματογραφική εμπειρία.

Όπως βλέπουμε στο trailer της ταινίας, ο Χιου Γκραντ ενσαρκώνει εδώ τον μυστηριώδη κύριο Ρίντ - έναν φαινομενικά συνηθισμένο άνδρα που δέχεται επίσκεψη από δύο νεαρές ιεραπόστολες. Όταν οι δύο κοπέλες των ενημερώσουν πως δεν μπορούν να μπουν στο σπίτι του χωρίς την παρουσία κάποιας άλλης γυναίκας (για λόγους ασφαλείας), ο Ριντ τους καθησυχάζει πως η γυναίκα του ψήνει πίτα στην κουζίνα -αλλά αφού μπουν στο σπίτι, οι δύο ηρωίδες ανακαλύπτουν πως η μυρωδιά της πίτας δεν ήταν τίποτε άλλο παρά ένα αρωματικό κερί...

HERETIC - trailer (greek subs)

«Η πίτα μύρτιλλο που βλέπουμε στο "Heretic" είναι μία μεταφορά για την τυφλή πίστη» δήλωσαν οι σκηνοθέτες της ταινίας Scott Beck και Bryan Woods. «Μας υπενθυμίζει με ανατριχιαστικό τρόπο πώς καλό είναι να αμφιβάλλουμε για τα πάντα. Όταν ακούσαμε την ιδέα της A24 για το άρωμα στους κινηματογράφους σκάσαμε στα γέλια. Δε βλέπουμε την ώρα το κοινό να απολαύσει αυτή την εμπειρία» συμπληρώνουν.

The 'Heretic' Cast Breaks Down a Scene From Their New Movie

Δυστυχώς, οι «αρωματισμένες» προβολές θα λάβουν χώρα μονάχα σε μερικές ειδικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών. Η ταινία αναμένεται να προβληθεί στη χώρα μας στις 28 Νοεμβρίου από την Tanweer.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.