Κινηματογραφος

Emilia Pérez: Exclusive Previews για την ταινία που έκανε θραύση στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών

H πολυαναμενόμενη ταινία του Jacques Audiard αποτελεί ήδη οσκαρικό φαβορί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στιγμιότυπο από την ταινία Emilia Pérez
Emilia Pérez: Exclusive Previews για την ταινία που έκανε θραύση στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών

Emilia Pérez: Exclusive Previews για την ταινία του Jacques Audiard αποτελεί ήδη οσκαρικό φαβορί

Λίγο πριν από την κυκλοφορία της στις 7 Νοεμβρίου, η ταινία «Emilia Pérez» του Jacques Audiard αναμένεται να προβληθεί σε μία σειρά από exclusive previews σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, αποκλειστικές προβολές της ταινίας θα λάβουν χώρα στις 25 / 26 / 27 Οκτωβρίου & 1 / 2 / 3 Νοεμβρίου σε επιλεγμένους κινηματογράφους. Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε το πολύχρωμο trailer του φιλμ, το οποίο κυκλοφορεί στη χώρα μας από τη Spentzos Film.

Η ταινία ακολουθεί την Rita (Zoe Saldana), μία ταλαντούχα δικηγόρο στο σύγχρονο μεξικό που νοιώθει ανικανοποίητη από την επαγγελματική της καριέρα. Η ζωή της πρόκειται να αλλάξει ριζικά όταν ο Manitas (το μεγάλο αφεντικό ενός καρτέλ που σκοπεύει να κάνει φυλομετάβαση και να συνταξιοδοτηθεί), ζητήσει τη βοήθειά της -οι δυο τους θα βαλουν μπρος ένα σχέδιο το οποίο αρχικά μοιάζει τέλειο, όμως τα πράγματα θα πάρουν γρήγορα απρόσμενη τροπή, βυθίζοντας τις ηρωίδες μας σε μία επικίνδυνη περιπέτεια.

Συνδυάζοντας δραματικά, μελοδραματικά, κωμικά και μιούζικαλ στοιχεία, το φιλμ γοήτευσε το κοινό στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών, αποτελώντας μία από τις πιο buzzy προβολές του φετινού event. Οι ερμηνείες των Zoe Saldana, Karla Sofia Gascon και Selena Gomez εκθειάστηκαν από τους κριτικούς, με το Emilia Pérez να αποτελεί πλέον φαβορί για τα φετινά Όσκαρ -έχοντας ήδη εξασφαλίσει τη θέση του ως επίσημη πρόταση της Γαλλίας για το Βραβείο Ξενόγλωσσης Ταινίας.

Ο Ζακ Οντιγιάρ έχει (συμπεριλαμβανομένου και του Emilia Pérez) δέκα ταινίες στο ενεργητικό του, μεταξύ των οποίων τα «Dheepan» (βραβευμένο με Χρυσό Φοίνικα το 2015), Rust and Bone (2012) και το πιο πρόσφατο «Paris, 13th District» (2021).

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στη χώρα μας στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.