Κινηματογραφος

Wolf Man: Δείτε το trailer για τη νέα ταινία τρόμου

Ο Λυκάνθρωπος επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καρέ από το τρέιλερ της νέας ταινίας τρόμου Wolf Man
Wolf Man: Δείτε το trailer για τη νέα ταινία τρόμου

Wolf Man: Δείτε το trailer για τη νέα ταινία τρόμου - Ο Λυκάνθρωπος επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη

Οι λάτρεις του τρόμου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ολοκαίνουριο ανατριχιαστικό trailer ταινίας, πάνω στην ώρα για το Ηalloween Season.

Συγκεκριμένα, η νέα ταινία της Universal και της Blumhouse Productions ονομάζεται «Wolf Man» και αποτελεί μία ακόμη εκδοχή του θρύλου του Λυκανθρώπου: Ο Christopher Abbott ενσαρκώνει εδώ τον Blake, έναν συνηθισμένο άνδρα από το San Francisco ο οποίος κληρονομεί το σπίτι του εξαφανισμένου πατέρα του -πέφτει όμως θύμα ενός μυστηριώδους πλάσματος και σιγά-σιγά, αρχίζει να βλέπει σωματικές αλλαγές.

Τα σκηνοθετικά ηνία αναλαμβάνει εδώ ο ταλαντούχος Leigh Whannell, ο οποίος ασχολείται με το horror genre εδώ και δεκαετίες -έχοντας εκτελέσει χρέη σεναριογράφου στο «Saw» του 2003, καθώς και στο «Insidious» του 2010. Το 2020, ο Whannell ανέλαβε να μεταφέρει στην οθόνη ακόμη έναν θρύλο του horror κινηματογράφου, με το «Invisible Man» της Blumhouse Productions -το οποίο απέσπασε ενθουσιώδεις κριτικές και ικανοποιητικότατες εισπράξεις, αν και η κυκλοφορία του επηρεάστηκε σημαντικά από την έλευση του COVID-19.

Πότε κυκλοφορεί η ταινία Wolf Man

H Universal έχει επιχειρήσει επανειλημμένα να δημιουργήσει σύγχρονες εκδοχές των κλασσικών horror τεράτων της (Μούμια, Φρανκενστάιν, Λυκάνθρωπος, Δράκουλας), με ανάμεικτα αποτελέσματα: Το 2010 είδαμε μία εκδοχή του Λυκανθρώπου με τον Benicio Del Toro στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ το 2014 το «Dracula Untold» του Gary Shore απέσπασε χλιαρές αντιδράσεις. Το 2017, η Universal επιχείρησε να δημιουργήσει ένα μεγαλειώδες κινηματογραφικό σύμπαν ξεκινώντας με τη «Μούμια» του Tom Cruise, η ταινία όμως φρέναρε απότομα στο παγκόσμιο box office, τρομάζοντας τους επενδυτές και βάζοντας άδοξο τέλος στο κολοσσιαίο εγχείρημα. Σήμερα, η Universal μοιάζει να έχει αλλάξει εντελώς προσέγγιση -αναθέτοντας στην Blumhouse τη δημιουργία πιο περιορισμένων, καθαρόαιμα horror εκδοχών των χαρακτήρων της. Η Blumhouse αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρίες παραγωγής ταινιών τρόμου στο Χόλιγουντ, έχοντας στο ενεργητικό της τα «Paranormal Activity», «M3GAN», «Get Out» και «Five Nights At Freddy's».

Το «Wolf Man» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Ιανουαρίου.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας Wolf Man

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.