Κινηματογραφος

Έπρεπε να πάρω πίσω τη ζωή μου: Η Κάμερον Ντίαζ αποκαλύπτει γιατί σταμάτησε να κάνει ταινίες

H πρωταγωνίστρια μιλά για τους λόγους που την κράτησαν μακριά από το σινεμά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η επιστροφή της Κάμερον Ντίαζ στον κινηματογράφο
© EPA

Η τελευταία ταινία της Κάμερον Ντίαζ βγήκε στους κινηματογράφους το 2014

Τη μεγάλη επιστροφή της στο προσκήνιο ετοιμάζεται να κάνει η Κάμερον Ντίαζ, βάζοντας τέλος σε μία ολόκληρη δεκαετία αποχής από την βιομηχανία του θεάματος.

Συγκεκριμένα, η Αμερικανίδα καλλονή αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην πρώτη της ταινία εδώ και 11 ολόκληρα χρόνια: Tο φιλμ φέρει τον χαρακτηριστικό τίτλο «Back Ιn Action» και πρόκειται να κυκλοφορήσει στο Netflix τον Ιανουάριο του 2025, με την Ντίαζ να ενσαρκώνει εδώ μία πρώην πράκτορα της CIA -η οποία καλείται απρόσμενα να επιστρέψει στην ενεργό δράση, όταν μία γιγαντιαία διαρροή πληροφοριών αποκαλύπτει τη μυστική της ταυτότητα.

Μιλώντας στο Fortune's Most Powerful Women Summit, η Ντίαζ ξεκαθάρισε τους λόγους που την οδήγησαν σε δεκαετή απουσία από το Χόλιγουντ: «Ήταν κάτι που έπρεπε να κάνω» δήλωσε με υπερηφάνεια η 52χρονη ηθοποιός. «Ήταν κάτι που μου επέτρεψε να πάρω πίσω τη ζωή μου και δεν ενδιαφερόμουν για τίποτε άλλο. Καμία άποψη, καμία πρόταση, καμία επιτυχία δεν μπορούσε να μου αλλάξει γνώμη, πήρα την απόφαση να φροντίσω τον εαυτό μου και να χτίσω τη ζωή που πάντα ήθελα - και στο κάτω-κάτω, ένα πράγμα έχει σημασία: Τι σε παθιάζει περισσότερο; Για μένα, ήταν η οικογένειά μου» συμπληρώνει η Αμερικανίδα σταρ.

Η Ντίαζ αφιέρωσε τα τελευταία δέκα χρόνια στην οικογενειακή της ζωή (έχει δύο παιδιά με τον σύζυγό της, Benji Madden) και στη δημιουργία προσωπικών επιχειρήσεων και προϊόντων (μεταξύ των οποίων και το κρασί «Avaline»). Μετά το εκρηκτικό της ντεμπούτο στην κωμωδία «The Mask» του 1994, η Ντίαζ εκτοξεύτηκε πάραυτα στην κορυφή του star system, συμμετέχοντας σε μία σειρά από δημοφιλέστατες κωμωδίες, δράματα και ταινίες δράσης -μεταξύ των οποίων τα «Shrek», «There's Something About Mary», «Charlie's Angels» και «Vanilla Sky».

Το «Back In Action» ακολουθεί δύο πρώην κατασκόπους της CIA που καλούνται να επιστρέψουν στη δράση, και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 17 Ιανουαρίου -με την Ντίαζ να πλαισιώνεται εδώ από πολυάριθμα ονόματα της βιομηχανίας, μεταξύ των οποίων οι Jamie Foxx, Kyle Chandler, Andrew Scott και Glenn Close.

Μετά το «Back In Action», η Ντίαζ αναμένεται να συνεχίσει την επάνοδό της, πρωταγωνιστώντας στο πολυαναμενόμενο «Shrek 5» της Dreamworks Animation.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.