Κινηματογραφος

Αγνώριστη η Σίντνεϊ Σουίνι στον νέο της ρόλο ως μποξέρ

Δείτε την ανάρτηση της αμερικανίδας ηθοποιού

Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αγνώριστη εμφανίζεται η Σίντνεϊ Σουίνι σε νέα της ανάρτηση στα social media, για τις ανάγκες του νέου της ρόλου. Η ηθοποιός θα υποδυθεί την μποξέρ, Κρίστι Μάρτιν στην βιογραφία που σκηνοθετεί ο Ντέιβιντ Μισόντ.

Θέλοντας να ανακοινώσει το νέο της επαγγελματικό βήμα στους θαυμαστές της, η Σίντνεϊ Σουίνι έκανε μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε αυτή, ανέβασε δύο στιγμιότυπα, στα οποία δύσκολα θα την αναγνώριζε κανείς. Η ηθοποιός πόζαρε με φόρμες και καστανά σγουρά μαλλιά, στο σετ των γυρισμάτων.

Στη λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτησή της έγραψε: «Λοιπόν, οι γάτες βγήκαν από το σακούλι, χάρη σε μερικούς παπαράτσι που κρύβονταν σε θάμνους, οπότε εδώ είναι ένα μικρό δείγμα από την ταινία μου που δουλεύω αυτή τη στιγμή. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, έχω βυθιστεί στην προετοιμασία για να ζωντανέψω την ιστορία μιας απίστευτης γυναίκας, μιας αληθινής πρωταθλήτριας που έδωσε μάχες τόσο μέσα, όσο και έξω από το ρινγκ. Το ταξίδι της είναι μια απόδειξη για την ανθεκτικότητα, τη δύναμη και την ελπίδα και είναι τιμή μου να μπω στα παπούτσια της για να μοιραστώ την ισχυρή ιστορία της με όλους σας. Περισσότερα θα έρθουν σύντομα».

Ακόμα δεν είναι γνωστός ο τίτλος της ταινίας, ούτε και περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με αυτή.