Κινηματογραφος

Krypto ο σούπερ-σκύλος: Δείτε το λευκό σκυλάκι που θα εμφανιστεί στην επερχόμενη ταινία «Superman»

Ο καλύτερος φίλος του Superman θα κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Superman και Krypto
Ο Superman μαζί με τον σούπερ σκύλο, Krypto © Instagram/jamesgunn

Το ρόλο του Superman στην ταινία αναμένεται να αναλάβει ο 31χρονος ηθοποιός David Corenswet.

Στην επερχόμενη ταινία «Superman» της DC Studios αναμένεται να κάνει το live-action ντεμπούτο του ο αξιαγάπητος «Krypto» το 2025, πλαισιώνοντας τον Κλαρκ Κεντ.

Συγκεκριμένα, με αφορμή τον μήνα υιοθέτησης σκύλων, ο σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός του «Superman» James Gunn («Scooby-Doo», «Guardians of the Galaxy»), μοιράστηκε με τους fans μία αξιολάτρευτη εικόνα στα social media, επιβεβαιώνοντας έτσι την εμφάνιση του πολυαγαπημένου χαρακτήρα.

«Ο Krypto προσγειώνεται στις οθόνες μας αυτό το καλοκαίρι» έγραψε ο δημιουργός στη δημοσίευση. «Είναι εμπνευσμένος από το δικό μας σκυλί, τον Ozu, τον οποίο και υιοθετήσαμε την περίοδο που έγραφα το σενάριο. Όταν τον βρήκαμε, ήταν σε άθλια κατάσταση: στοιβαγμένος σε έναν κήπο με 60 σκυλιά, δεν είχε γνωρίσει ποτέ του άνθρωπο και ήταν, το λιγότερο, προβληματικός. Ήρθε στο σπίτι μας και τα κατέστρεψε όλα - τα έπιπλα, τα παπούτσια μας... ακόμη και το λάπτοπ! Στην αρχή δε μας άφηνε καν να τον αγγίξουμε. Και τότε ήταν που αναρωτήθηκα: πόσο πιο δύσκολα θα ήταν τα πράγματα αν ο Ozu είχε υπερδυνάμεις; Κάπως έτσι, ο Krypto έκανε την εμφάνισή του στο σενάριο του Superman», συμπληρώνει χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης.

Ο Gunn έχει δηλώσει επανειλημμένα την αγάπη του για τον εν λόγω χαρακτήρα, λέγοντας μάλιστα κάποτε πως θα προτιμούσε να δημιουργήσει μία ταινία με πρωταγωνιστή τον Krypto, παρά τον ίδιο τον Superman! Ο Krypto έκανε την πρώτη του εμφάνιση στα κόμικς της DC το 1955, και είναι ένα λευκό σκυλί με κόκκινη κάπα και εντυπωσιακές υπερδυνάμεις (πτήση, αντοχή, δύναμη, μάτια-λέιζερ), το οποίο συντροφεύει τον Κλάρκ στις περιπέτειές του. Ο χαρακτήρας έκανε την πρώτη του κινηματογραφική εμφάνιση στην ταινία κινουμένων σχεδίων «League of Super-pets» του 2022, όπου και ενσαρκώθηκε από τον Dwayne «The Rock» Johnson.

Το επερχόμενο «Superman» αποτελεί μία από τις πιο high-profile κυκλοφορίες του 2025 για την Warner Brothers, μιας και αναμένεται να εκκινήσει ένα ολοκαίνουριο κινηματογραφικό σύμπαν. Με το υπερηρωικό genre να σημειώνει απογοητευτικές επιδόσεις τα τελευταία 5 χρόνια (με πιο πρόσφατο παράδειγμα την αναπάντεχη αποτυχία του «Joker: Folie a Deux»), η κυκλοφορία του «Superman» αποτελεί στοίχημα υψηλού ρίσκου για την Warner. Θα καταφέρει ο γαλανοφορεμένος υπερήρωας να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον του κοινού στο συγκεκριμένο είδος;

Το ρόλο του Superman στην ταινία αναμένεται να αναλάβει ο 31χρονος ηθοποιός David Corenswet.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.