Κινηματογραφος

Χιού Τζάκμαν και Κέιτ Χάντσον μαζί σε ταινία, με υπόκρουση τη μουσική του Neil Diamond

Οι δύο σταρ θα συμπρωταγωνιστήσουν στο επερχόμενο μιούζικαλ του Craig Brewer

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Κέιτ Χάντσον και ο Χιού Τζάκμαν
Η Κέιτ Χάντσον και ο Χιού Τζάκμαν © ΕΡΑ/CAROLINE BREHMAN, EDUARDO LIMA

O Χιού Τζάκμαν μόλις σημείωσε μία τεράστια επιτυχία στο παγκόσμιο box office με το υπερεπιτυχημένο «Deadpool & Wolverine» του Ιουλίου

Σε μουσική ταινία εμπνευσμένη από τα τραγούδια του Neil Diamond αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν οι Χιού Τζάκμαν και Κέιτ Χάντσον, ενσαρκώνοντας ένα ζευγάρι αληθινών χαρακτήρων.

Hugh Jackman, Kate Hudson to star in Neil Diamond musical

Συγκεκριμένα το φιλμ (το οποίο θα είναι βασισμένο στο ομώνυμο ντοκιμαντέρ του 2008), ακολουθεί ένα ανδρόγυνο από το Γουισκόνσιν των ΗΠΑ, το οποίο αποφασίζει να σχηματίσει μία μπάντα-φόρο τιμής στον μεγάλο τραγουδοποιό Neil Diamond. Τους Χιού Τζάκμαν και Κέιτ Χάντσον θα πλαισιώσει ένα πλούσιο καστ ηθοποιών, μεταξύ των οποίων οι Michael Imperioli, Fisher Stevens, Ella Anderson και Jim Belushi.

Η ταινία θα φέρει την υπογραφή της Focus Features και της Davis Entertainment, με παραγωγούς τους John Davis και John Fox. Διεθνώς, τη διανομή του φιλμ αναμένεται να αναλάβει η Universal Pictures.

Ο Neil Diamond αποτελεί εμβληματική φιγούρα της αμερικάνικης folk σκηνής, έχοντας πολυάριθμες διαχρονικές μπαλάντες στο ενεργητικό του - μεταξύ των οποίων τα «Sweet Caroline», «Song Sung Blue» και «Red Red Wine». O Χιού Τζάκμαν μόλις σημείωσε μία τεράστια επιτυχία στο παγκόσμιο box office με το υπερεπιτυχημένο «Deadpool & Wolverine» του Ιουλίου, και φαίνεται να επιστρέφει τώρα στους μουσικοχορευτικούς ρόλους που λατρεύει να αναλαμβάνει. Η Κέιτ Χάντσον φαίνεται επίσης να βρίσκεται σε μία επαγγελματική «αναγέννηση», με πρόσφατες κινηματογραφικές εμφανίσεις (όπως το νετφλιξικό «Glass Onion: A Knives Out Mystery») να γοητεύουν τους θεατές, ενώ το παρθενικό της μουσικό άλμπουμ (με τίτλο «Glorious»), αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα. Ο σκηνοθέτης Craig Brewer έχει πολυάριθμες ενδιαφέρουσες δουλειές στο ενεργητικό του (μεταξύ των οποίων τα «Dolemite Is My Name», «Fight Night» και «Coming 2 America»), τόσο στην μεγάλη, όσο και στη μικρή οθόνη.

Η ταινία, η οποία θα φέρει τον τίτλο «Song Sung Blue», ξεκίνησε παραγωγή την προηγούμενη εβδομάδα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.