Κινηματογραφος

Ο Σεμπάστιαν Σταν θα χρειαστεί δύο χρόνια για να ξεπεράσει τον ρόλο του Τραμπ στο «The Apprentice»

Το σχόλιο του σταρ της ταινίας που προκάλεσε πολιτική διαμάχη στις ΗΠΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
12’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Σεμπάστιαν Σταν είπε ότι θα χρειαστoύν «δύο χρόνια για να ξεπεράσει» τον ρόλο του Ντόναλντ Τραμπ - Αναταράξεις προκαλεί στις ΗΠΑ η ταινία «The Apprentice»
Ο ηθοποιός Σεμπάστιαν Σταν μίλησε για τον ρόλο του ως Ντόναλντ Τραμπ στην ταινία «The Apprentice» © Instagram/The Apprentice Movie

Ο Σεμπάστιαν Σταν είπε ότι θα χρειαστoύν «δύο χρόνια για να ξεπεράσει» τον ρόλο του Ντόναλντ Τραμπ - Αναταράξεις προκαλεί στις ΗΠΑ η ταινία «The Apprentice»

Ο ηθοποιός Σεμπάστιαν Σταν είπε ότι θα χρειαστούν «δύο χρόνια για να ξεπεράσει» τον ρόλο του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, που υποδύθηκε στην ταινία «The Apprentice».

Σε δηλώσεις του στο πρακτορείο ειδήσεων PA, ο Σεμπάστιαν Σταν εκτίμησε ότι το να υποδύεσαι έναν πραγματικό χαρακτήρα μοιάζει σαν είναι σε σχέση και είπε ότι το να μαθαίνεις τα «τικ» του είναι «σαν να μαθαίνεις ένα μουσικό όργανο», όπως ανέφερε ο ρουμανικής καταγωγής Αμερικανός ηθοποιός.

Η ταινία, η οποία προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου (BFI) αφηγείται την ιστορία της καριέρας του Ντόναλντ Τραμπ ως επιχειρηματία ακινήτων τις δεκαετίες του 1970 και του 1980.

O Σεμπάστιαν Σταν για τον ρόλο του στο «The Apprentice»

Η ταινία «The Apprentice» έχει προκαλέσει διαμάχες, καθώς κυκλοφόρησε στις 11 Οκτωβρίου στις ΗΠΑ, πριν από τη διεξαγωγή των εκλογών στις ΗΠΑ τον Νοέμβριο, στις οποίες ο Ντόναλντ Τραμπ θα διεκδικήσει μια δεύτερη θητεία ως πρόεδρος, με αντίπαλο τη νυν αντιπρόεδρο, Κάμαλα Χάρις.

The Apprentice Trailer #1 (2024)

«Είναι τόσο τεχνικό, και όταν προσπαθείς να υποδυθείς ένα πραγματικό πρόσωπο, θέλεις να καταλάβεις τα "τικ" του, τους τρόπους του, τον τρόπο ομιλίας του και δεν είναι φυσικό.

»Απλώς πρέπει να το εξασκείς σαν να μαθαίνεις ένα όργανο κάθε μέρα ολοένα και περισσότερο, και τελικά μπορείς να το κάνεις στον ύπνο σου», σημείωσε ο Σεμπάστιαν Σταν.

«Την παρομοιάζω με μια σχέση, το να χάνεις τους τρόπους ενός χαρακτήρα είναι σαν να χωρίζεις με κάποιον και να σου λένε: "Πόσο καιρό είσαι στη σχέση;". Και απαντάς: "Δύο χρόνια" και σου λένε: "Θα χρειαστούν δύο χρόνια για να το ξεπεράσεις"».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.