Κινηματογραφος

Άντονι Χόπκινς: Θα πρωταγωνιστήσει σε νέα ταινία για τους αδελφούς Maserati

Ένα δράμα εποχής για τα πρώτα χρόνια της ομώνυμης αυτοκινητοβιομηχανίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ο Άντονι Χόπκινς
O Άντονι Χόπκινς © ΕΡΑ/FACUNDO ARRIZABALAGA

Η ταινία με τον Άντονι Χόπκινς αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα γυρίσματα στη Bologna

Σε νέα ταινία για τους αδελφούς Maserati πρόκειται να πρωταγωνιστήσει ο Άντονι Χόπκινς, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού Variety, αναλαμβάνοντας αυτή τη φορά να ερμηνεύσει ένα υπαρκτό πρόσωπο.

Anthony Hopkins to Star Maserati: The Brothers Biopic of Famous Car Family Directed by Bobby Moresco

Συγκεκριμένα, ο Άντονι Χόπκινς αναμένεται να συμμετάσχει στο βιογραφικό φιλμ «Maserati: The Brothers» του Ιταλοαμερικανού Bobby Moresco, ένα δράμα εποχής που καταγράφει τα πρώτα χρόνια ύπαρξης της ομώνυμης αυτοκινητοβιομηχανίας. Η ταινία θα ακολουθήσει τις προσπάθειες των αδελφών Maserati να ιδρύσουν την εταιρία τους, με τον Χόπκινς να ενσαρκώνει έναν Ιταλό χρηματοοικονομικό σύμβουλο.

Χρέη παραγωγού στο φιλμ αναμένεται να εκτελέσει ο Andrea Iervolino, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του πολλές βιογραφικές ταινίες με επίκεντρο την βιομηχανία της αυτοκίνησης: Συγκεκριμένα, ο Iervolino συμμετείχε στην παραγωγή της ταινίας «Lamborghini: The Man Behind the Legend» του Moresco, αλλά και στην ταινία «Ferrari» του Michael Mann, με τον Adam Driver και την Penelope Cruz στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

«Η συμμετοχή του Χόπκινς στην ταινία είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα» δήλωσε ο Iervolino στο Variety. «H ικανότητά του να ενσαρκώνει πολυεπίπεδους ήρωες θα ανυψώσει αδιαμφισβήτητα την ιστορία μας, και δε βλέπουμε την ώρα να δούμε τo δραματικό βάθος που θα προσδώσει στο χαρακτήρα του» συμπληρώνει.

H Maserati ιδρύθηκε το 1914 στην Bologna από τους τρεις αδελφούς Maserati (Alfieri, Ettore και Ernesto) και έμελλε να εξελιχθεί σε μία από τις κορυφαίες εταιρίες κατασκευής αυτοκινήτων στον κόσμο. Ο Χόπκινς έχει αφήσει ιστορία ως ένας από τους σπουδαιότερους Βρετανούς ηθοποιούς της γενιάς του, συμμετέχοντας τόσο σε πολυάριθμα εμβληματικά δράματα («The Father», «Amistad», «Silence of the Lambs»), όσο και σε επιτυχημένα χολιγουντιανά μπλοκμπάστερ («Thor», «Transformers»). Έχει βραβευτεί με Όσκαρ δύο φορές.

Η ταινία αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα γυρίσματα στη Bologna.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.