Κινηματογραφος

Freakier Friday: Λίντσεϊ Λόχαν και Τζέιμι Λι Κέρτις επιστρέφουν στους ρόλους τους μετά από 22 χρόνια

Πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2025 για το σίκουελ της αγαπημένης κωμωδίας

62224-137655.jpg
Newsroom
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πρεμιέρα για το Freakier Friday των Λίντσεϊ Λόχαν και Τζέιμι Λι Κέρτις το καλοκαίρι του 2025 - Επιστρέφουν στους εμβληματικούς ρόλους τους έπειτα από 22 χρόνια.
Κυκλοφορεί στις αίθουσες το 2025 το Freakier Friday, με τις Τζέιμι Λι Κέρτις και Λίντσεϊ Λόχαν © Walt Disney Studios

Πρεμιέρα για το Freakier Friday των Λίντσεϊ Λόχαν και Τζέιμι Λι Κέρτις το καλοκαίρι του 2025 - Επιστρέφουν στους εμβληματικούς ρόλους τους έπειτα από 22 χρόνια.

To σίκουελ της επιτυχημένης κωμωδίας Freaky Friday, που κυκλοφόρησε το 2003 με πρωταγωνίστριες την Λίντσεϊ Λόχαν και την Τζέιμι Λι Κέρτις απέκτησε ημερομηνία πρεμιέρας.

Σύμφωνα με την ανάρτηση των Walt Disney Studios στα social media, η ταινία με τις Λίντσεϊ Λόχαν και Τζέιμι Λι Κέρτις θα τιτλοφορείται Freakier Friday και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 8 Αυγούστου του 2025.

Την ίδια ημέρα μάλιστα πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες και μια ακόμη πολυαναμενόμενη ταινία, τo «The Battle of Baktan Cross» του Πολ Τόμας Άντερσον, με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

The ‘Freakier Friday’ Cast Hint at Who Might Be Swapping Bodies

Λίντσεϊ Λόχαν και Τζέιμι Λι Κέρτις επανενώνονται στο Freakier Friday

Η ανακοίνωση της Disney για το Freakier Friday συνοδεύτηκε από ένα στιγμιότυπο των Λίντσεϊ Λόχαν και Τζέιμι Λι Κέρτις, οι οποίες αναπαρήγαγαν μία από τις πιο διάσημες σκηνές της αρχικής ταινίας.

Οι δύο πρωταγωνίστριες επιστρέφουν στους ρόλους τους μετά από 22 χρόνια, υποδυόμενες τη μητέρα και την κόρη, Τες και Άννα αντίστοιχα, οι οποίες κατά λάθος αλλάζουν σώματα.

Μαζί τους επιστρέφουν οι Μαρκ Χάρμον, Τσαντ Μάικλ Μάρεϊ, Κριστίνα Βιντάλ Μίτσελ, Χέιλι Χάντσον, Λουσίλ Σουνγκ, Στίβεν Τομπολόφσκι και Ρόζαλιντ Τσάο.

Freaky Friday trailer

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, «καθώς αντιμετωπίζουν τις αμέτρητες προκλήσεις που προκύπτουν όταν οι δύο οικογένειες ενώνονται, η Τες και η Άννα ανακαλύπτουν ότι ο κεραυνός μπορεί όντως να χτυπήσει δύο φορές».

Η ταινία έχει ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Νίσα Γκανάτρα, με παραγωγούς τους Άντριου Γκαν και Κριστίν Μπερ, όπως αναφέρει το Deadline.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.