Κινηματογραφος

Ο Τζουντ Λο ως πράκτορας του FBI στο νέο τρέιλερ του «The Order»

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 6 Δεκεμβρίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Τζουντ Λο
Ο Τζουντ Λο © ΕΡΑ/EDUARDO LIMA

Ο Τζουντ Λο πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία «The Order» ως ένας μοναχικός πράκτορας του FBI

Ο Τζουντ Λο θα υποδυθεί στην ταινία «The Order» έναν μοναχικό πράκτορα του FBI, που βρίσκεται αντιμέτωπος με μια νεοναζιστική τρομoκρατική συμμορία, η οποία μέσω μιας σειράς από ληστείες σκοπεύει στην ανατροπή της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ.

The Order Trailer #1 (2024)

Η ταινία του Αυστραλού σκηνοθέτη Τζάστιν Κερζέλ με πρωταγωνιστή τον Τζουντ Λο είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν την δεκαετία του 1980 στην πολιτεία της Ουάσινγκτον.

Το επίσημο τρέιλερ που κυκλοφόρησε δείχνει τον διάσημο ηθοποιό ως πράκτορα Terry Husk να είναι πεπεισμένος ότι οι ληστείες δεν είναι έργο μικροεγκληματιών, αλλά αντίθετα μιας ντόπιας τρομοκρατικής οργάνωσης που επιδιώκει να προκαλέσει φυλετικό πόλεμο για να ανατρέψει την κυβέρνηση. Η έρευνα τον οδηγεί στον αρχηγό της τρομοκρατικής ομάδας «The Order» Bob Mathews, τον οποίο υποδύεται ο Νίκολας Χουλτ.

Το σενάριο υπογράφει ο Ζακ Μπέιλιν και είναι εμπνευσμένο από το βιβλίο «The Silent Brotherhood» των Gary Gerhardt και Kevin Flynn που κυκλοφόρησε το 1989. Το καστ του «The Order» συμπληρώνουν οι Τάι Σέρινταν, Τζέρνι Σμόλετ, 'Αλισον Όλιβερ και Μαρκ Μάρον.

Σύμφωνα με το «Hollywood Reporter» η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 6 Δεκεμβρίου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.